تظاهرات فلسطینی‌ها علیه کنفرانس بحرین

يکشنبه 26 خرداد 1398
02:42
تظاهرات فلسطینی‌ها علیه کنفرانس بحرین هزاران فلسطینی در شهر رام الله واقع در کرانه باختری در محکومیت طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن و کنفرانس اقتصادی بحرین که قرار است روزهای ۲۵ و ۲۶ ماه جاری میلادی (4و 5 تیر) برگزار شود، تظاهرات کردند.

العالم-فلسطین

به گزارش بامداد یکشنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، تظاهرات کنندگان روز شنبه در رام الله با سردادن شعارهایی، همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی و حرکت برخی کشورهای عربی در مسیر عادی‌سازی روابط با این رژیم را به شدت محکوم کردند.

آن‌ها همچنین خواستار تحقق وحدت ملی برای مقابله با طرح آمریکایی صهیونیستی موسوم به معامله قرن شدند.

نشست بحرین که اولین مرحله اجرای معامله قرن خواهد بود، قرار است در ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیر) در منامه برگزار شود، جذب سرمایه‌گذاری در اراضی فلسطین و اعطای وام‌های کم سود به فلسطین از اهداف آن عنوان شده است.

این کنفرانس از سوی گروه‌های مقاومت و تشکیلات خودگردان فلسطین تحریم شده است.

"جرد کوشنر" داماد و مشاور رئیس جمهوری آمریکا پیشتر اعلام کرده بود که معامله قرن بعد از ماه رمضان اعلام خواهد شد.

معامله قرن شامل انضمام کامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرک‌های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه "ابودیس" به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.

این طرح با واکنش شدید مسلمانان و فلسطینیان روبه رو شده و تنش و درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.

0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم