واکنش مصر به حمله ارتش یمن به فرودگاه‌های عربستان سعودی

يکشنبه 26 خرداد 1398
10:35
واکنش مصر به حمله ارتش یمن به فرودگاه‌های عربستان سعودی وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای به حمله ارتش یمن به دو فرودگاه «أبها» و «جازان» عربستان سعودی و نیز حمله موشکی به مواضع این کشور، واکنش نشان داد.

العالم- مصر

وزارت خارجه مصر امروز یکشنبه در بیانیه‌ای حمله ارتش یمن به دو فرودگاه أبها و جازان عربستان سعودی و حمله موشکی به مواضع این کشور را محکوم کرد.

طبق گزارش وبگاه «بوابة الأهرام»، قاهره در این بیانیه بر حمایت کامل خود از دولت و ملت عربستان سعودی برای مقابله با این تجاوزات و هر گونه تلاشی برای ضربه زدن به امنیت و ثبات عربستان تأکید کرد.

در این بیانیه آمده است که «هدف گرفتن غیرنظامیان و تأسیسات غیرنظامی نقض آشکار قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی است که نیازمند مقابله با آن با استفاده از تمامی ابزارها و عمل کردن جامعه جهانی به مسئولیتش است».

مصر همچنین بر حمایت قاهره از تمامی تصمیمات عربستان سعودی برای مقابله با «حملات تروریستی» و حفظ سلامت غیرنظامیان تأکید کرد.

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بامداد امروز (یکشنبه) تعدادی موشک بالستیک به سمت تجمعات ائتلاف سعودی در «نجران و جازان» شلیک کردند.

این عملیات پس از آن صورت می‌گیرد که یگان پهپادی ارتش یمن شامگاه شنبه (دیشب) از انجام عملیات جدید علیه فرودگاه‌های عربستان سعودی خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس شهادت «محمد عوده» فرمانده گردان‌های شهید عزالدین القسام را تایید کرد


غریب‌آبادی: مدعیان غربی حقوق بین‌الملل، قواعدی را اجرا کنند که شعار آن را سر می دهند


پزشکیان: میدان اصلی تقابل امروز، جنگ اقتصادی و تاب‌آوری معیشتی کشور است


افشای دستورکار دشمن با تمرکز روی ۷ محور برای ضربه به کشور


سید عمار حکیم در نماز عید قربان: منطقه به گفتگو و دوری از تنش نیاز دارد + عکس


حمایت از فلسطین و نمایش وحدت در آیین‌های میلیونی عید قربان در پاکستان + عکس


روزنامه انگلیسی: حتی یک دلار به صندوق ترامپ برای بازسازی غزه کمک نشده است


اهالی غزه عید سعید قربان را در کنار ویرانه‌های مساجد اقامه کردند + عکس


فراخوان «هیئت علمای فلسطین – لبنان» برای حمایت فوری از مسجدالاقصی و مردم غزه


رسانه صهیونیست: شرکت‌های هواپیمایی امارات جای خالی ایرلاین‌های اسرائیلی را پر کرده اند