چرا بن زاید دیگر بلندگوی بن سلمان نیست؟

دوشنبه 27 خرداد 1398
09:21
چرا بن زاید دیگر بلندگوی بن سلمان نیست؟

خبر:

در حالی که موشک ها و پهبادهای یمنی تقریباً بشکل روزانه اهدافی استرتژیک را در عربستان هدف قرار می‌دهند بن زاید ترجیح داده هم در عمل و هم در اعلام نظر جانب احتیاط را درپیش بگیرد.

تحلیل:

انصارالله با اعلام بانک اهدافی مشتمل بر ۳۰۰ هدف استراتژیک در عربستان و امارات وعده کرده یکی پس از دیگری این اهداف را مورد حمله قرار دهد. جدیت انصارالله در عملیاتی این وعده که تا خروج اشغالگران ازیمن با هدف قراردادن فرودگاه های نجران، جیزان و أبها بشکل جدی آغاز شده است بن زاید را به این جمع بندی رسانده که بیش از همراهی جدی با بن سلمان بفکر حفظ امنیت سرمایه گذاری درکشورش باشد.

- بنظر میرسد امارات پس از ناکامی در تحقق وعده هایش در یمن و بویژه در اشغال یک ماهه الحدیده کاملاً سر عقل آمده و ترجیح می‌دهد با توسل به نهادهای بین المللی و به شکلی بااصطلاح آبرومند باتلاق یمن را ترک کند.

- احتیاط این روزها تنها به رویه بن زاید در یمن تبدیل نشده است بلکه وی به تجربه دریافته است که از یکسو باید همراهی استراتژیکش را باسعودی مورد تجدید نظر قرار دهد و از دیگر سو عاقلانه تر از پیش در مسائل منطقه ای ورود کند . بی گمان انفجارهای اخیر در الفجیره، در کنار اعلام بانک اهداف انصارالله و عملیاتی شدن آن درمحتاط شدن بن زاید نقشی اساسی داشته است. بی دلیل نیست که این روزها بن سلمان ناامید از بن زاید در اعلام مواضع بویژه علیه ایران شدیداً تند شده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


مخالفت رژیم صهیونیستی با اجرای مرحله دوم آتش بس در غزه


خروش ۴ میلیونی زائران جهانی اربعین در عراق


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"