حمله یمن به نیروگاه برق عربستان با موشک «کروز»

پنج‌شنبه 30 خرداد 1398
00:53
حمله یمن به نیروگاه برق عربستان با موشک «کروز» نیروهای ارتش یمن و انصارالله با موشک‌های کروز به ایستگاه برق «الشقیق» در جیزان واقع در جنوب عربستان حمله کردند.

العالم-یمن

به گزارش المسیره، ارتش و کمیته های مردمی یمن بامداد پنجشنبه از هدف قرار گرفتن یک نیروگاه برق در جنوب عربستان خبر داد.

این نیروگاه برق در شهر جیزان در جنوب عربستان با موشک کروز هدف قرار گرفته است.

در همین حال، یحیی سریع سخنگوی ارتش و کمیته های مردمی یمن در این باره اعلام کرد: اقدامات غیر قابل پیشبینی برای حمله به تاسیسات حساس عربستان داریم.

یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن، بامداد دوشنبه نیز اعلام کرد که فرودگاه «أبها» در جنوب غرب عربستان هدف حمله پهپادی «قاصف k2» قرار گرفته است.

جمعه گذشته نیز فرودگاه أبها با پنج فروند، هدف حمله پهپادی قرار گرفت و در نتیجه آن این فرودگاه به تعطیلی کشید.

یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، ۲۲ خردادماه نیز فرودگاه أبها را با موشک کروز هدف قرار داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷


این قسمت| از دیپلماسی ایران و آمریکا تا درخشش بیرانوند در جام جهانی