تصويب طرح کاهش اختیارات جنگی ترامپ

پنج‌شنبه 30 خرداد 1398
03:47
تصويب طرح کاهش اختیارات جنگی ترامپ اعضای مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه (به وقت تهران) طرحی را به تصویب رساندند که خواستار کاهش اختیارات رئیس‌جمهور آمریکا برای اعلان جنگ با سایر کشورها به بهانه «مبارزه با تروریسم» است.

العالم-آمریکا

نماینده‌های دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه طرحی را به تصویب رساندند که اختیارات رئیس‌جمهور این کشور برای اعلان جنگ با سایر کشورها به بهانه مبارزه با تروریسم را محدود می‌کند.

به نوشته ووکس‌نیوز، مجلس نمایندگان آمریکا با لغو قانون موسوم به «مجوز استفاده از نیروی نظامی» (AUMF) موافقت کرد. این قانون که بعد از حملات ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ به تصویب رسید، به رئیس‌جمهور آمریکا اجازه می‌دهد بدون مشورت با کنگره از زور نظامی برای مبارزه با «گروه‌های تروریستی» استفاده کند.

اما در طول ۱۸ سال گذشته، روسای جمهور هر دو حزب آمریکا از این قانون به عنوان توجیهی برای جنگ‌افروزی در سراسر منطقه غرب آسیا استفاده کرده‌اند. منتقدان AUMF می‌‌گویند دولت‌های آمریکا با استناد به این قانون وارد ۴۸ درگیری در ۱۸ کشور دنیا شده‌اند.

مجلس نمایندگان آمریکا در حالی با تصویب این طرح موافقت کرده که عده‌ای در کنگره ابراز نگرانی کرده‌ بودند دولت ترامپ بخواهد از این قانون برای ایجاد درگیری با ایران استفاده کند.

برخی از مقام‌های دولت ترامپ، از جمله «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا بدون ارائه مستندات مستدل تلاش کرده‌اند ایران را به همکاری با القاعده متهم کنند. قانونگذاران آمریکایی ابراز نگرانی کردند طرح چنین ادعاهایی ممکن است زمینه‌چینی برای استناد به قانون AUMF برای ایجاد درگیری با ایران است.

0% ...

آخرین اخبار

روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید