جانسون در یک قدمی نخست‌وزیری انگلیس

پنج‌شنبه 30 خرداد 1398
18:41
جانسون در یک قدمی نخست‌وزیری انگلیس بوریس جانسون در کنار دو رقیب دیگرش به مرحله بعد رأی‌گیری محافظه‌کاران پارلمان برای انتخاب نخست‌وزیر آینده بریتانیا راه یافتند.

العالم - اروپا

سه نامزد راه‌یافته به دور نهایی رأی‌گیری برای انتخاب نخست‌وزیر بریتانیا مشخص شدند.

به نوشته روزنامه «گاردین»، روز پنج‌شنبه در چهارمین رأی‌گیری که بین ۳۱۳ نماینده حزب محافظه‌کار بریتانیا برای انتخاب جانشین «ترزا می» نخست‌وزیر مستعفی این کشور برگزار شد، «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه سابق بریتانیا با کسب ۱۵۷ با اختلاف زیادی اول شد.

پس از او «مایکل گوو» وزیر محیط‌زیست با کسب ۶۱ رأی در جایگاه دوم قرار گرفت و «جرمی هانت» وزیر امور خارجه با دریافت ۵۹ رأی نفر سوم شد.

«ساجد جاوید» وزیر کشور بریتانیا با کسب ۳۴ رأی رتبه آخر را به‌دست آورد و از دور رقابت خارج شد.

دور بعدی رأی‌گیری، ساعت ۱۷ امروز به وقت محلی برگزار می‌شود.

بوریس جانسون، پیشتاز این رقابت اعلام کرده است در صورت انتخاب‌شدن به عنوان نخست‌وزیر، با توافق یا بدون توافق با اتحادیه اروپا، برگزیت را اجرا خواهد کرد.

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

ناتوانی ترزا می در حصول توافق با بروکسل جهت جلوگیری از خروج سخت از اتحادیه اروپا منجر به استعفای او در تاریخ ۱۷ خرداد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی


آغاز فرایند مستندسازی جرائم صهیو‌ـ‌آمریکایی برای پیگیری در مجامع بین‌المللی


کرملین: اهمیت دیدار پوتین و عراقچی غیرقابل انکار است


حکومیت اقدامات تروریستی و کشتار مردم و مقامات در کشور مالی