کره شمالی: تسلیم آمریکا نمی شویم

چهارشنبه 5 تير 1398
10:37
کره شمالی: تسلیم آمریکا نمی شویم کره شمالی اعلام کرد، واشنگتن درصدد است "ما را به زانو درآورد" اما، "ما تسلیم تحریم های تحت امر آمریکا نخواهیم شد."

العالم ـ آسیا

به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، وزارت خارجه این کشور امروز (چهارشنبه) اعلام کرد: چنانچه کسی به خود جرأت زیرپا گذاشتن استقلال ما را بدهد، ما برای دفاع از خود، در اعمال قدرت درنگ نخواهیم کرد.

این وزارتخانه با استناد به ادعای آمریکا در زمینه قاچاق انسان و سرکوب آزادی‌های مذهبی از سوی پیونگ یانگ، افزود، آمریکا همچنان دشمن کره شمالی است.

با وجود تبادل اخیر نامه بین "کیم جونگ اون" و "دونالد ترامپ"، این بیانیه نشان دهنده بی اعتمادی کره شمالی به آمریکاست.

طبق اعلام وزارت خارجه کره شمالی، تداوم تحریم‌های آمریکا علیه کره شمالی، چالشی مستقیم برای توافقنامه سنگاپور است.

نشست نخست ترامپ و کیم در ژوئن گذشته در سنگاپور به توافقنامه‌ای مبهم در رابطه با خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی در ازای لغو تحریم‌های آمریکا ختم شد. دومین نشست این دو که فوریه امسال در هانوی ویتنام برگزار شد، بدون نتیجه پایان یافت و مذاکرات هسته‌ای آمریکا و کره شمالی در همان نقطه متوقف شد.

به گزارش ایرنا، کره جنوبی در ادامه تلاش‌ها برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای آمریکا و کره شمالی، از پیونگ یانگ خواست پیش از سفر ترامپ به سئول پس از پایان نشست گروه ۲۰ در اوزاکای ژاپن، دو کره با یکدیگر گفت وگو کنند.

نشست گروه ۲۰ از ۲۷ تا ۲۹ ژوئن (۶ تا ۸ تیر ۱۳۹۸) در ژاپن برگزار می‌شود.

"شیء جین پینگ"، رئیس جمهوری چین که در نشست گروه ۲۰ در اوزاکا شرکت و احتمالاً در حاشیه این نشست با ترامپ دیدار می‌کند، پنجشنبه پیش، برای اولین بار طی ۱۴ سال گذشته، به کره شمالی سفر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد