روسیه:دو پهپاد مهاجم به پایگاه حمیمیم منهدم شد

پنج‌شنبه 6 تير 1398
02:20
روسیه:دو پهپاد مهاجم به پایگاه حمیمیم منهدم شد منابع روس می‌گویند که پایگاه نظامی «حمیمیم» در شمال غرب سوریه، با «دو هدف متخاصم» که در حال نزدیک شدن به پایگاه بوده، مقابله کرده است.

العالم-اروپا

رئیس مرکز آشتی روسیه مستقر در سوریه از واکنش پدافند هوایی روسیه به حمله پهپادهایی به پایگاه حمیمیم در استان لاذقیه خبر داد.

الکسی باکین روز چهارشنبه در بیانیه‌ای گفت: عناصر تشکیلات مسلح غیرقانونی روز بیست و ششم ژوئن از طریق پهپادهایی درصدد حمله به پایگاه هوایی حمیمیم روسیه برآمدند.

به گزارش روسیا الیوم، باکین افزود: سیستم‌های پدافند هوایی روسیه دو پهپاد را که از سمت جنوب غرب به پایگاه روسیه نزدیک شده بودند، رهگیری و منهدم کردند.

رئیس مرکز روسی با تاکید بر اینکه این حمله هیچ تلفات یا آسیب مالی و جانی برجای نگذاشته است، افزود: پایگاه حمیمیم طبق نظم معمول خود فعالیت می‌کند.

باکین در بخش دیگری از سخنانش گفت: هنوز احتمال اینکه تروریست‌ها دست به اقدامات تحریک آمیز بزند وجود دارد به نحوی که با استفاده از مواد سمی در بخش جنوبی منطقه کاهش تنش در ادلب صحنه سازی کرده و نیروهای دولتی سوریه را به استفاده از سلاح شیمیایی علیه غیرنظامیان متهم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد