پاسخ قاطع اردوغان به ترامپ در باره سامانه موشکی اس 400

شنبه 8 تير 1398
12:15
پاسخ قاطع اردوغان به ترامپ در باره سامانه موشکی اس 400 رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه در واکنش به اظهارات همتای آمریکایی خود در حاشیه اجلاس سران گروه 20 در ژاپن در خصوص احتمال تحریم آنکارا به خاطر تحویل سامانه موشکی اس 400 روسی، آب پاکی را روی دست وی ریخت و از خرید این سامانه دفاع کرد.

العالم ـ آمریکا

«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا با اشاره به اینکه کشورش با «شرایط پیچیده ای» در مورد نحوه واکنش به ترکیه در ارتباط با خرید سامانه اس - ۴۰۰ روسیه مواجه است گفت: واشنگتن راه حل های مختلفی را در این مورد بررسی خواهد کرد این واکنش ها، بحث در مورد احتمال اعمال تحریم ها را هم شامل می شود.

بنابر گزارش رسانه‌های ژاپن، ترامپ روز شنبه در دیدار با «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود در حاشیه اجلاس سران گروه جی ۲۰ در اوزاکا ژاپن ضمن ابراز همدردی با اردوغان از «باراک اوباما» رئیس جمهوری سابق آمریکا به دلیل قرار دادن شرایط برای خرید موشک‌های پاتریوت توسط ترکیه، انتقاد کرد.

ترامپ گفت: آمریکا در موضع سخت و پیچیده ای به خاطر این موضوع قرار گرفته است ولی ما به راه حل های مختلف نگاه می‌کنیم این یک مشکل است، در مورد آن هیچ سوالی وجود ندارد باید در برابر ترکیه منصفانه عمل کنیم»

او گفت: اردوغان خواستار خرید سامانه پدافند هوایی پاتریوت از دولت اوباما شد اما وی از فروش موشک های پاتریوت خودداری کرد دولت اوباما با ترکیه منصفانه عمل نکرد.

اظهارات ترامپ در حالی است که رئیس جمهوری ترکیه نیز گفت درباره توافق تحویل گرفتن سامانه‌های دفاع موشکی اس -۴۰۰ روسی عقب نشینی نخواهد کرد و انتظار می‌رود این سامانه را نیمه نخست ژوئیه سال جاری میلادی دریافت کنیم.

روابط ترکیه و واشنگتن بر سر این مساله ماه ها است تنش زا شده است و آمریکا تا کنون چند بار ترکیه را به همین دلیل تحریم کرده است.

به گزارش ایرنا، اجلاس دو روزه سران گروه ۲۰ از روز گذشته در اوزاکا آغاز شده و امروز پایان می‌یابد.

گروه ۲۰ که ۸۵ درصد اقتصاد جهان را در اختیار دارد؛ شامل، آمریکا، اتحادیه اروپا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ایتالیا، چین، ژاپن، روسیه، عربستان سعودی، اندونزی، استرالیا، ترکیه، برزیل، آرژانتین، کانادا، هند، کره جنوبی، آفریقای جنوبی و مکزیک است.

این گروه از سال ۲۰۰۸ با تشکیل یک جلسه اضطراری برای بحث در باره واکنش به بحران مالی جهانی آغاز بکار کرد و از آن پس سالانه نشست این گروه با حضور سران کشورهای عضو برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد