حمله مزدوران سعودی به دفتر سازمان ملل در الحدیده یمن

شنبه 8 تير 1398
20:36
حمله مزدوران سعودی به دفتر سازمان ملل در الحدیده یمن
رسانه‌های یمنی از حمله توپخانه‌ای مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی به دفتر سازمان ملل در الحدیده یمن خبر دادند.

العالم - یمن

به گزارش المسیره، مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی امروز شنبه دفتر سازمان ملل متحد در منطقه "الربصه" در بخش "الحوک" در استان الحدیده را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار دادند.

یک منبع نظامی گفت که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز شنبه حملات گسترده مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در منطقه "الکساره" در نجران را دفع کرده و خسارت‌های سنگینی به آنها وارد کردند.

نیروهای یمنی همچنین موفق شدند پیشروی مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در جبهه "قانیه" در استان البیضاء را متوقف کرده و شماری از آنها را به هلاکت برسانند.

از سوی دیگر نیروهای یمنی با انجام عملیات نظامی گسترده ای در بخش "قعطبه" در الضالع موفق شدند چندین مقر را از مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی باز پس بگیرند.

یک منبع نظامی گفت که در جریان این عملیات شمار زیادی از مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی کشته و زخمی شده و ما بقی پا به فرار گذاشتند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

قوه قضائیه: جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد


اعتراف صهیونیست‌ها به کشته شدن ۱۸ سرباز و زخمی شدن ۹۱۰ نفر در درگیری‌های جنوب لبنان


ستاد حقوق بشر ایران «نقض فاحش حقوق بنیادین کودکان ایرانی در امارات» را محکوم کرد


رئیس قوه قضاییه: دشمن به‌دنبال تفرقه و ناامیدی در ایران است


بنت: طوفان الاقصی به یک زلزله سیاسی در "اسرائیل" منجر خواهد شد


سی‌ان‌ان: صهیونیست‌ها نگران توافق آمریکا با ایران هستند


ایران و پاکستان راههای توسعه همکاری در حوزه بهداشت و دارو را بررسی کردند


بقائی: آنچه بر ملت صلح‌دوست ایران تحمیل شده یک جنگ متعارف نیست


نیویورک تایمز: ایران همچنان بخش قابل‌ توجهی از توان موشکی خود را حفظ کرده است


روز سیاه اشغالگران با 23 عملیات حزب‌الله در جنوب لبنان