واکنش شدید اللحن آنکارا به تهدیدهای ژنرال «خلیفه حفتر»

يکشنبه 9 تير 1398
20:05
واکنش شدید اللحن آنکارا به تهدیدهای ژنرال «خلیفه حفتر»
وزیر دفاع ترکیه در واکنش به تهدیدهای اخیر ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای شرق لیبی علیه آنکارا درباره اقدام متقابل و انتقام سریع ترکیه هشدار داد.

العالم - ترکیه

ژنرال «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه در واکنش به هشدار اخیر فرمانده نیروهای شرق لیبی مبنی بر حمله به هواپیماها و کشتی‌های ترکیه، هشدار داد که هرگونه تهدیدی در خصوص هدف گرفته شدن دارایی‌های ترکیه در لیبی با اقدام متقابل آنکارا مواجه خواهد شد.

ژنرال آکار تأکید کرد: «حملات و نیات خصمانه علیه ترکیه، هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت و ما با قاطع‌ترین و موثرترین روش انتقام خواهیم گرفت».

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، «احمد المسماری» سخنگوی نیروهای شرق لیبی تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» روز گذشته از دستور حفتر برای هدف قرار دادن هواپیماها و کشتی‌های ترکیه خبر داده بود.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این اظهارات المسماری به دنبال سرنگونی یک پهپاد نیروهای دولت وفاق ملی ساخت ترکیه در نزدیکی طرابلس، بیان شده بود.

به گفته منابع دیپلماتیک، ترکیه نیروهای متحد «فائز السراج» نخست‌وزیر دولت وفاق ملی را به پهپاد و کامیون مجهز کرده و در مقابل «ارتش لیبی» از حمایت مصر و امارات برخوردار است.

نیروهای شرق لیبی از حدود سه ماه پیش با یورش به حومه طرابلس پایتخت لیبی، شهر غریان را تصرف کردند که به پایگاه اصلی این نیروها تبدیل شده بود اما چهارشنبه گذشته نیروهای دولت وفاق ملی موفق شدند این شهر را آزاد کنند.

نیروهای حفتر همچنان شهرک ترهونه واقع در جنوب شرقی طرابلس را تحت اشغال خود دارند.

وزیر دفاع ترکیه در ادامه اظهارات امروز خود در واکنش به تهدید حفتر تأکید کرد، نیت آنکارا در لیبی صرفا «مشارکت در صلح و ثبات در منطقه است».

وی همچنین گفت: «باید روی این نکته تأکید شود که ما تمام اقدامات لازم برای مواجهه با هر تهدید یا اقدام خصمانه علیه ترکیه را در نظر گرفته‌ایم».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است