تقدیر وزیر دفاع جدید عراق از ایران برای کمک به مقابله با داعش/ تاکید الشمری بر تحکیم روابط با تهران

دوشنبه 10 تير 1398
10:55
تقدیر وزیر دفاع جدید عراق از ایران برای کمک به مقابله با داعش/ تاکید الشمری بر تحکیم روابط با تهران وزیر دفاع جدید عراق با تقدیر از کمک های جمهوری اسلامی ایران به بغداد در زمینه مقابله با گروه تروریستی داعش، بر تحکیم روابط کشورش با تهران تاکید کرد.

العالم ـ عراق

"نجاح حسن الشمری" وزیر دفاع جدید عراق در دیدار سردار "مصطفی مرادیان" وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران با وی، بر تعمیق روابط دفاعی _ نظامی بین دو کشور و تقویت همکاری‌های فی مابین تاکید کرد.

وی همچنین از کشورهایی که در مبارزه با گروه تروریستی "داعش" به عراق کمک کردند و به طور ویژه از جمهوری اسلامی ایران به خاطر پشتیبانی و حمایت در مبارزه با تروریسم قدردانی کرد.
وزیر دفاع جدید عراق گفت: دو کشور همسایه ایران و عراق بعنوان دو دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.
الشمری با تاکید بر تقویت مرکز چهار جانبه تبادل اطلاعات ضد تروریسم در بغداد با مشارکت ایران، روسیه، عراق و سوریه، فعالیت‌های این مرکز طی سالهای اخیر را ستود.
در این جلسه سردار مرادیان وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در بغداد پیام تبریک امیر سرتیپ "امیر حاتمی" وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران را به مناسبت انتخاب الشمری به وی تقدیم کرد.

وی همچنین آمادگی ایران برای توسعه همکاری‌های دفاعی _ نظامی با کشور دوست و برادر، عراق را یادآور شد.

0% ...

آخرین اخبار

فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران


بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند


تسهیل مجوز سرمایه گذاری به معنای اجازه اشتغال اتباع نیست


اقدامات ارتش و سپاه برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب


قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد


رکورد تاریخی در کاهش ذخایر نفت آمریکا


آیین تشییع قائد شهید با تدابیر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود


پزشکیان: مقاومت ملت ایران موجب عزت کشور در جهان اسلام شد


قیمت جهانی طلا؛ قربانی نرخ بهره آمریکا