واکنش نماینده پارلمان لبنان به میانجیگری آمریکا/ امتیازی نمی دهیم

شنبه 15 تير 1398
10:11
واکنش نماینده پارلمان لبنان به میانجیگری آمریکا/ امتیازی نمی دهیم محمد خواجه نماینده پارلمان لبنان با اشاره میانجیگری "دیوید ساترفیلد" معاون وزیر خارجه آمریکا در پرونده ترسیم مرزی بین لبنان و فلسطین اشغالی تاکید کرد که لبنان از حقوق خود در این زمینه عقب نشینی نخواهد کرد.

العالم - لبنان

به گزارش شبکه المیادین، نماینده مجلس لبنان تاکید کرد، ما به حقوق و ثروت های خود پایبندیم و تمام گزینه ها مطرح است و رژیم صهیونیستی نیز این را می داند که از حقوق مرزی خود عقب نشینی نخواهیم کرد و امتیاز نخواهیم داد.

وی اظهار داشت: "نبیه بری" رئیس پارلمان لبنان نیز در دیدار هفته گذشته با ساترفیلد تاکید کرد که موضع لبنان روشن است و هیچ گفتگوی مستقیمی با دشمن ندارد.

خواجه خاطر نشان کرد: رایزنی در خصوص پرونده ترسیم مرزی هنگامی متوقف شد که آمریکا و "اسرائیل" آنچه را که قبلاً در مورد ترسیم مرزها گفته شده بود، نپذیرفتند.

ساترفیلد هفته گذشته در چارچوب رفت و آمد بین لبنان و فلسطین اشغالی به منظور انتقال دیدگاه های طرف های لبنانی و اسرائیلی وارد بیروت شد، اما به نظر می رسد سفر او به لبنان موفقیت آمیز نبود زیرا بنابر اعلام منابع لبنانی طرف اسرائیلی دیدگاه لبنان و تاکید آن بر حقوق خود را نپذیرفته است.

لبنان تاکید دارد هرگونه گفتگو در خصوص ترسیم مرزی باید با نظارت سازمان ملل باشد اما "اسرائیل" نپذیرفته و اعلام کرد این گفتگوها فقط به میزبانی سازمان ملل انجام شود بدون اینکه نظارتی بر آن داشته باشد.

لبنان و رژیم صهیونیستی در منطقه معروف به منطقه مورد اختلاف در دریای مدیترانه که داری ثروت نفت و گاز است با یکدیگر اختلاف دارند.

آمریکا به منظور حل و فصل این اختلافات به میانجیگری بین دو طرف اقدام کرد و در طرحی معروف به "هوف" پیشنهاد کرد ۶۰ درصد منطقه مورد اختلاف متعلق به لبنان و ۴۰ درصد آن در اختیار اسرائیل باشد اما لبنان نپذیرفته و اعلام کرد از حق خود کوتاه نخواهد آمد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اولین پیام رئیس جدید دفتر سیاسی حماس: از شهادت نمی‌هراسیم


شیخ نعیم قاسم: انتخاب الحیه نشان دهنده تداوم روند جهاد در حماس است


ذخایر راهبردی نفت آمریکا در پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸


دستگاه دیپلماسی ما هرگز از حقوق ملت ایران کوتاه نخواهد آمد


رضایتمندی زائران، مهم‌ترین شاخص موفقیت مأموریت اربعین


دریادارایرانی:نداجامقتدرانه به مأموریت‌هایش ادامه می‌دهد


ظرفیت‌های دفاعی خود را بطور مستمر بازآرایی می‌کنیم


تصاویر عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی موج ۲۴ عملیات «نصر ۲»


چرا ترامپ همواره مردم آمریکا را از چین می‌ترساند؟


حملات شدید رژیم صهیونیستی؛ اراده آهنین مردم جنوب لبنان در بازگشت به سرزمینشان+ فیلم