گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و ترزا می درباره ایران

يکشنبه 16 تير 1398
00:35
گفت‌وگوی تلفنی ترامپ و ترزا می درباره ایران کاخ سفید از رایزنی تلفنی «دونالد ترامپ» و «ترزا می» درباره مسائل مهم منطقه و جهان از جمله ایران و سوریه خبر داد.

العالم - اروپا

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «ترزا می» نخست وزیر انگلیس شامگاه شنبه درباره امور مهم منطقه‌ای و بین‌المللی تلفنی به رایزنی پرداختند.

به گزارش «ان. اچ. کی»، رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس در این تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و موضوع ایران و سوریه رایزنی کردند.

این در حالی است که ترامپ روز جمعه در جمع خبرنگاران گفته بود، خواهیم دید که درباره ایران چه پیش می‌آید.

وی که در جمع خبرنگاران و پیش از سوار شدن به هواپیما برای رفتن به تفریحگاه خود در نیوجرسی صحبت می‌کرد، درباره ایران گفت: «خواهیم دید درباره ایران چه پیش می‌آید، ایران باید خیلی خیلی محتاط باشد.»

بر این اساس، کاخ سفید شنبه اعلام کرد که این گفت‌‌وگوی تلفنی جمعه صورت گرفت .

بر اساس این گزارش، ترامپ و ترزا می بر همکاری با هم در زمینه اعمال تحریم‌ها علیه سوریه و تلاش برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای (ادعای واشنگتن و برخی شرکای این کشور) تاکید کردند.

این در حالی است که یکشنبه 16 تیر، پایان مهلت 60 روزه ایران به اروپا برای اجرای تعهداتش ذیل توافق هسته‌ای است. این ضرب‌الاجل یک سال پس از آن صادر شد که واشنگتن با خروج از برجام تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را باز اعمال کرد و آن‌ها را به‌صورت گسترده افزایش داد.

ایران پس از خروج آمریکا از برجام یک‌سال به اروپایی‌ها برای ایجاد راهکارهای مناسب تجارت با ایران فرصت داد اما اروپا در عمل کاری از پیش نبرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


گسترش کارزار «به شما دروغ گفتند» از غزه تا قونیه


حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"