کشته و زخمی شدن ۳ معترض سودانی بر اثر تیراندازی پلیس

يکشنبه 23 تير 1398
23:09
کشته و زخمی شدن ۳ معترض سودانی بر اثر تیراندازی پلیس کمیته پزشکی سودان از کشته شدن یک شهروند معترض سودانی و زخمی شدن دو نفر دیگر به ضرب گلوله نیروهای پلیس خبر داد.

العالم - آفریقا

کمیته پزشکی سودان امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک معترض سودانی به ضرب گلوله نیروهای پلیس کشته شده است.

به گزارش شبکه خبری «روسیاالیوم»، در این بیانیه آمده که دو نفر از معترضان نیز به ضرب گلوله نیروهای پلیس زخمی شدند.

دیشب شهر خارطوم شاهد برگزاری اعتراضات علیه شورای نظامی انتقالی سودان بود که با ورود نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد.

هزاران سودانی دیشب (شنبه‌شب) در تظاهرات موسوم به «اول عدالت»، با سردادن شعارهایی خواستار انتقال قدرت شده و تاکید کردند که باید عاملان ریخته شدن خون «شهدای انقلاب» مجازات و قصاص شوند.

تظاهرات مردم سودان علیه دولت عمر البشیر از دسامبر ۲۰۱۸ ابتدا به خاطر افزایش قیمت نان آغاز شد، اما به سرعت رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت و تظاهر‌ات‌کنندگان خواستار سرنگونی دولت البشیر شدند که سرانجام حکومت وی 11 آوریل(۲۲ فروردین) با دخالت ارتش سرنگون شد.

پس از برکناری البشیر، یک شورای نظامی به رهبری «عبدالفتاح البرهان» قدرت را به دست گرفت. این شورا مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر قرار گرفت. معترضان، با خاطرنشان کردن اینکه با آمدن شورای نظامی تغییری در اوضاع حاصل نشده از این شورا خواسته‌اند قدرت را به یک دولت غیرنظامی تحویل دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم