کشته و زخمی شدن ۳ معترض سودانی بر اثر تیراندازی پلیس

يکشنبه 23 تير 1398
23:09
کشته و زخمی شدن ۳ معترض سودانی بر اثر تیراندازی پلیس کمیته پزشکی سودان از کشته شدن یک شهروند معترض سودانی و زخمی شدن دو نفر دیگر به ضرب گلوله نیروهای پلیس خبر داد.

العالم - آفریقا

کمیته پزشکی سودان امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک معترض سودانی به ضرب گلوله نیروهای پلیس کشته شده است.

به گزارش شبکه خبری «روسیاالیوم»، در این بیانیه آمده که دو نفر از معترضان نیز به ضرب گلوله نیروهای پلیس زخمی شدند.

دیشب شهر خارطوم شاهد برگزاری اعتراضات علیه شورای نظامی انتقالی سودان بود که با ورود نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد.

هزاران سودانی دیشب (شنبه‌شب) در تظاهرات موسوم به «اول عدالت»، با سردادن شعارهایی خواستار انتقال قدرت شده و تاکید کردند که باید عاملان ریخته شدن خون «شهدای انقلاب» مجازات و قصاص شوند.

تظاهرات مردم سودان علیه دولت عمر البشیر از دسامبر ۲۰۱۸ ابتدا به خاطر افزایش قیمت نان آغاز شد، اما به سرعت رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت و تظاهر‌ات‌کنندگان خواستار سرنگونی دولت البشیر شدند که سرانجام حکومت وی 11 آوریل(۲۲ فروردین) با دخالت ارتش سرنگون شد.

پس از برکناری البشیر، یک شورای نظامی به رهبری «عبدالفتاح البرهان» قدرت را به دست گرفت. این شورا مورد حمایت عربستان سعودی، امارات و مصر قرار گرفت. معترضان، با خاطرنشان کردن اینکه با آمدن شورای نظامی تغییری در اوضاع حاصل نشده از این شورا خواسته‌اند قدرت را به یک دولت غیرنظامی تحویل دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نفوذ صهیونیست‌ها در پنتاگون؛ روسای پیشین موساد ومافات معماران جنگ سایبری آمریکا


منبع پاکستانی : عراقچی جمعه به پاکستان می رود


هلاکت دو نظامی صهیونیست و زخمی شدن هفت نفر دیگر


گزارش العالم از تدارکات گسترده ویژه جاماندگان از راهپیمایی اربعین در تهران


پزشکیان: از هر تصمیم رهبران فلسطینی در روند مذاکرات حمایت می‌کنیم


خشم هگست از گزارش سی‌ان‌ان درباره کاهش ذخایر موشکی آمریکا


عراق: حدود ۲۰ میلیون نفر امسال به زیارت اربعین مشرف شدند


یادگاری‌های دکتر شهیده مهسا طاهری در موزهٔ دفاعِ مقدس


درخواستِ بازیکنان زن بسکتبال آمریکا برای افزایش امنیت


فایننشال تایمز: ترامپ در تله «تحقیر راهبردی» گرفتار شده است