ترامپ مچکریم! ...

پنج‌شنبه 27 تير 1398
11:10
ترامپ مچکریم! ... توئیت های نژاد پرستانه دونالد ترامپ علیه چهار نفر از نمایندگان زن کنگره آمریکا، موجب برانگیخته شدن انتقادات بسیاری علیه ترامپ شد و این انتقادات تا به آنجا پیش رفت که بحث عزل وی از قدرت مطرح شد.

العالم - کشکول

در برابر اقدامات توهین آمیز و یاوه گویی های ترامپ که از تمام خطوط قرمز عبور کرده مجلس نمایندگان آمریکا طی یک رای گیری نمادین اظهارات "نژادپرستانه" دونالد ترامپ را محکوم کرد.

از سوی دیگر، به رغم آنکه رفتارها، اظهارات و توییتهای ترامپ نژادپرستانه است و رنگ و بوی اشاعه نژادپرستی و خشونت علیه رنگینپوستان و دیگر نژادها دارد و آسایش و امنیت داخلی را در داخل جامعه آمریکایی با چالش مواجه می کند، اما قانون اساسی آمریکا در این خصوص دست بسته است و هیچ تمهیدی را در قبال چنین اقداماتی از سوی رئیسجمهوری نیاندیشیده است، همین امر نیز باعث شده است که ترامپ نه تنها از ارائه اظهاراتی اینچنینی اظهار پشیمانی نکند بلکه بیش از پیش بر مواضع نژاد پرستی خود اصرار دارد.

طنز تلخی که در این داستان وجود دارد این است که آمریکا پیوسته داعیه طلایه داری دفاع از حقوق بشر، دموکراسی و آزادی بیان را در جهان دارد، کشوری که شخصی همچون ترامپ با افکار رادیکالی نژادپرستانه بر بالاترین منصب قدرت در آن تکیه زده است و همین کشور است که زیر سایه ادعاهای دفاع از حقوق بشری اقدام به اشغالگری کشورها، کشتار میلیون ها انسان و محاصره ی ظالمانه ی ملت ها می کند.

به دلیل امپراطوری رسانه ای آمریکا و امکانات اقتصادی و نفوذ سیاسی که این امپراطوری بر آن تکیه زده است، بسیار دشوار به نظر می رسد که وجه ضد حقوق بشری و نژاد پرستانه آمریکا در جهان توسط کشور یا شخصی برملا شود، وجهه ای که طی سالها از همه ی دنیا پنهان شده است و همه ی جهان بویژه جهان غرب را با نیرنگ و فریب بر آن داشته است تا در اقدامات ضد حقوق بشری خود همراه کند، اما به نظر می رسد اخیرا ترامپ با ناتوانی خود در سرپوش گذاشتن بر تمایلات رادیکالی نژاد پرستانه اش بر کنار رفتن پرده ها ازجوهره نژاد پرستانه سیاست و حکومت در آمریکا کمک می کند، پس باید از ترامپ تشکر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت


تعداد شهدای لبنان به ۳۷۹۸ نفر رسید


وضعیت نیروهای آمریکا در منطقه طبق تفاهم‌نامه ایران و آمریکا چه می‌شود؟


سودان میان پیامدهای جنگ و چالش‌های معیشتی؛ فساد همچنان در کانون انتقادها + فیلم


واشنگتن به دنبال تولید انبوه موشک‌های ارزان