عربستان از انگلیس در قضیه نفتکش‌ها دفاع کرد

سه شنبه 1 مرداد 1398
11:57
عربستان از انگلیس در قضیه نفتکش‌ها دفاع کرد وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه با ادعای اینکه ایران با توقیف نفتکش انگلیسی قوانین بین‌المللی را نقض کرده، خواستار پاسخ جامعه جهانی به این اقدام شد.

العالم- عربستان سعودی

«عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه در واکنش به توقیف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس، مدعی شد که این اقدام در ضدیت با کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی است.

او در صفحه توئیتر خود نوشت: «هرگونه ایجاد مانع در مسیر کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی نقض قوانین جهانی است و ایران باید بداند که تمامی اقداماتش در راستای نقض قوانین بین‌المللی از جمله توقیف کشتی انگلیسی پذیرفته نیست و جامعه جهانی باید پاسخ اینگونه اقدامات را بدهد».

این اولین واکنش سعودی‌ها به توقیف نفتکش انگلیسی«stena impero» به هنگام عبور از تنگه هرمز است. مسئولان ایرانی می‌گویند که این کشتی به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توقیف شده است.

این واکنش عربستان سعودی در حالی است که سعودی‌ها یک روز پس از توقیف نفتکش انگلیسی، بلافاصله نفتکش ایرانی «Happiness ۱» را که بلاتکلیف در بندر «جده» مانده و اجازه ترخیص نیافته بود، آزاد کردند و اکنون این کشتی با دو یدک‌کش در حال حرکت به سمت ایران است.

کشتی ایرانی «Happiness ۱» در دهم اردیبهشت گذشته به علت نقض فنی مجبور به پهلوگیری در بندر جده شد اما مسئولان سعودی پس از رفع آن اجازه ترخیص کشتی را نمی‌دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور


گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست + فیلم


مناطق آزمایشی ابزاری برای باج‌گیری رژیم صهیونیستی از لبنان + فیلم


سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد


شکار پهپاد جاسوسی در جنوب کشور