واکنش حزب «الوفاق» به اعدام دو جوان بحرینی

شنبه 5 مرداد 1398
15:57
واکنش حزب «الوفاق» به اعدام دو جوان بحرینی
جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» بحرین در واکنش به اعدام دو جوان بحرینی، خواستار تحرکات جامعه جهانی در قبال «تروریسم دولتی» در بحرین شد.

العالم _ بحرین

جمعیت الوفاق در واکنش به اعدام دو جوان بحرینی تأکید کرد که «تروریسم دولتی بحرین نیازمند توجه جهانیان و اقدام انسانی و اخلاقی دولت‌ها، سازمان‌ها، پارلمان و احزاب جهانی است».

در بیانیه این جمعیت با اشاره به «اقدامات غیرقانونی و شکنجه وحشیانه و صدور احکام قضایی انتقام جویانه» در بحرین آمده است: « [این رژیم] از هشت سال پیش به حقوق بشر و قوانین بین‌المللی اهتمام ندارد و تمامی معاهدات و درخواست‌های بین‌المللی و انساندوستانه را نادیده می‌گیرد.

طبق گزارش شبکه المنار، الوفاق همچنین تأکید کرد که «این تروریسم تنها پایداری، صبر،عزم و استقامت ملت بحرین را بیشتر خواهد کرد همچنانکه تمامی تلاش‌های صورت گرفته در هشت سال گذشته برای خاموش کردن صدای ملت ناکام مانده است».

این جمعیت افزود که «ریخته شدن خون این شهدا لکه ننگی بر دامن [آل خلیفه] است و گریبان قاتلان آن را خواهد گرفت».

رسانه‌های بحرین صبح امروز شنبه از اعدام دو جوان به نام‌های احمد عیسی الملالی (۲۴ ساله) و «علی محمد العرب» (۲۵ ساله) خبر دادند.

این دو جوان به قتل یک افسر وزارت کشور در سال ۲۰۱۷ متهم شده و در زندان بشدت شکنجه شده بودند.

بحرین پیش از این نیز «عباس السمیع»، «سامی مشیمع» و «علی السنکیس» را در تاریخ ۱۴ ژانویه ۲۰۱۷ اعدام کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید