کوربین:

آماده برگزاری انتخابات عمومی علیه جانسون هستم

يکشنبه 6 مرداد 1398
20:31
آماده برگزاری انتخابات عمومی علیه جانسون هستم جرمی کوربین رهبر حزب کارگر انگلیس گفت برای مقابله با طرح احتمالی بوریس جانسون برای خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا، از برگزاری انتخابات عمومی در انگلیس حمایت می‌کند.

العالم - اروپا

«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس، گفت با تمام توان با اقدام «بوریس‌ جانسون» نخست وزیر جدید این کشور برای اجرای برگزیت بدون حصول توافق با اتحادیه اروپا، مقابله خواهد کرد و حتی حاضر است در انتخاباتی عمومی، او را به چالش بکشد.

کوربین در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «اسکای نیوز» گفت: «دولت [کنونی] به‌طور واقعی از اکثریت برخوردار نیست و چند سال پیش با دی‌یو‌پی (حزب اتحادگرای دموکراتیک) به توافقی رسیده و نمی‌تواند در پارلمان رأی بیاورد... جانسون کابینه‌ای سرهم کرده که به‌لحاظ ایدئولوژیک، راست‌گرای افراطی محسوب می‌شوند».

وی در پاسخ به این سؤال که آیا از برگزاری انتخابات عمومی در انگلیس حمایت می‌کند، گفت: «می‌توانم تضمین کنم ما هرکاری می‌کنیم که از وقوع برگزیت بدون توافق جلوگیری کنیم. ما هرکاری برای به چالش کشیدن این دولت انجام می‌دهیم».

کوربین درباره اجرای بدون توافق برگزیت گفت: «با عدم توافق مخالفیم و فکر می‌کنیم مردم باید انتخابی نهایی بر سر آن داشته باشند. سپس آن‌ها می‌توانند بین ماندن [در اتحادیه اروپا] و هر گزینه‌ای که بوریس جانسون تصمیم می‌گیرد در آن زمان به آن‌ها تحمیل کند، رأی بدهند».

بزرگترین بحران سیاسی انگلیس از دوران جنگ جهانی دوم، از زمانی آغاز شد که مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند.

قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

جانسون بارها تهدید کرده اگر بروکسل با توافق جدیدی که ارائه می‌کند، بدون هیچ توافقی از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.

از آنجا که احتمال پذیرش توافق جدید از سوی اتحادیه اروپا بسیار کم است، وزرای کابینه جانسون در حال کسب آمادگی برای خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا در تاریخ ۳۱ اکتبر سال جاری میلادی هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


نیروی دریایی سپاه: نزدیک شدن شناورها به تنگه هرمز به‌منزله همکاری با دشمن تلقی می‌شود


هشدار سردار موسوی به آمریکایی‌ها: منطقه را برایتان جهنم می کنیم


سفارت آمریکا خواستار خروج فوری اتباع خود در بغداد و اردن شد


انهدام محل استقرار جنگنده‌های F35، F15، F16 آمریکایی


حمله پهپادی ایران به ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


سپاه: ۱۸ هدف مهم آمریکا طی ۲ موج عملیاتی مورد اصابت قرار گرفتند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت