ابراز خرسندی امارات از نشست‌های امنیتی با ایران

چهارشنبه 9 مرداد 1398
23:14
ابراز خرسندی امارات از نشست‌های امنیتی با ایران
وزارت امور خارجه امارات متحده عربی ضمن ابراز خرسندی از دیدارهای دیروز هیأتی از گارد ساحلی این کشور با هیأت ایرانی، بر اهمیت این گونه دیدارها تأکید کرد.

العالم - آسیا

وزارت خارجه امارات از نتایج نشست‌های امنیتی مشترک با ایران ابراز خرسندی کرد و بر اهمیت این گونه نشست‌ها با طرف ایرانی تأکید کرد.

خبرگزاری رسمی امارات به نقل از «محمد الزعابی»، مدیر اداره همکاری امنیتی بین‌المللی در وزارت خارجه این کشور در مورد نشست دیروز فرماندهان نیروهای گارد دریایی و ساحل ایران و امارات گزارش داد که این نشست‌ تکمیل کننده دیدارهای دوره‌ای سابقِ کمیته مشترک دوجانبه بوده است.

زعابی از نتایج دیدارهای دیروز طرف اماراتی با ایرانی ابراز خرسندی کرد و گفت: «این نشست‌ها در سایه نیازهای عملی مربوط به مرزهای دریایی بین دو کشور با اهمیت است».

دیروز سه‌شنبه «حمد علی مصباح الاحبابی»، فرمانده گارد ساحلی امارات متحده عربی در رأس هیاتی وارد تهران شد و با سردار «قاسم رضایی»، فرمانده مرزبانی نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد. این دیدار، از سال ۲۰۱۳ اولین دیدار دو طرف بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد