زندگي بازداشت شدگان در بحرين درخطر است

جمعه 27 اسفند 1389
06:09
رييس جمعيت الزهراء در بحرين هشدار داد که زندگي مخالفان و رهبران سياسي آنان که توسط نيروهاي امنيتي رژيم حاکم بحرين بازداشت شده اند، به دليل شکنجه هاي طاقت فرسا در معرض خطر واقعي است. " محمد حبيب المقداد" روز جمعه در گفت وگو با شبکه خبري العالم، از جهانيان خواست تا براي آزادي بازداشت شدگان و جلوگيري از نسل کشي مردم بحرين بدست آف خليفه ، اقدام کنند. وي اظهار داشت: پس از حمله نيروهاي رژيم حاکم بحرين به ميدان شهداء منامه (لولوء) با استفاده از تانک و جنگنده و تيراندازي مستقيم اين نيروها با گلوله هاي جنگي به طرف مردم، شماري از شخصيت هاي موثر در انقلاب مردم بحرين بازداشت شدند.
رييس جمعيت الزهراء در بحرين هشدار داد که زندگي مخالفان و رهبران سياسي آنان که توسط نيروهاي امنيتي رژيم حاکم بحرين بازداشت شده اند، به دليل شکنجه هاي طاقت فرسا در معرض خطر واقعي است. " محمد حبيب المقداد" روز جمعه در گفت وگو با شبکه خبري العالم، از جهانيان خواست تا براي آزادي بازداشت شدگان و جلوگيري از نسل کشي مردم بحرين بدست آف خليفه ، اقدام کنند. وي اظهار داشت: پس از حمله نيروهاي رژيم حاکم بحرين به ميدان شهداء منامه (لولوء) با استفاده از تانک و جنگنده و تيراندازي مستقيم اين نيروها با گلوله هاي جنگي به طرف مردم، شماري از شخصيت هاي موثر در انقلاب مردم بحرين بازداشت شدند. رييس جمعيت الزهراء تصريح کرد: "حسن مشيمع " رييس جنبش "حق"، "عبدالجليل السنکيس" فعال سياسي و حقوقي، "ابراهيم شريف" دبيرکل جمعيت وعد، شيخ "سعيد النوري " انديشمند اسلامي و شيخ "عبدالهادي المخوضر" انديشمند اسلامي از جمله بازداشت شدگان هستند. محمد حبيب المقداد که از سوي رژيم بحرين تحت تعقيب است،خاطرنشان کرد: نيروهاي رژيم حاکم براي دستگيري من به منزلم يورش بردند اما چون در منزل نبودند، موفق نشدند و تنها درها و پنجره هاي خانه را شکسته و برخي اموال را به سرقت بردند. وي تاکيد کرد: جان شخصيت هاي موثر بحريني بازداشت شده هم اکنون درخطر است، زيرا رژيم خونريز منامه آنان را به شدت شکنجه مي کند و نيروهاي اين رژيم با محاصره بيمارستان ها و جلوگيري از انتقال زخمي ها به مراکز درمان و بازداشت پزشکان ، باعث افزايش شهدا شده اند. رييس جمعيت الزهراء گفت: حمله نيروهاي رژيم حاکم بحرين و شکستن حرمت خون شهداء بهترين دليل بر وحشگيري و ددمنش بودن اين رژيم است که اقداماتش با هيچ معيار انساني همخواني ندارد. محمد حبيب المقداد با بيان اينکه " پيکرهاي تکه تکه شده مرم در کنار خيابان هاي منامه رها شده است، هشدار داد : مردم بحرين با نسل کشي مواجه هستند و جهان بايد براي جلوگيري از کشتار آنها وارد عمل شود.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان عراق: سلاح مقاومت برای محافظت از کشور حفظ خواهد شد


تقابل مکتب مقاومت با منطق قدرت؛ وقتی اخلاق بر سیاست پیروز می‌شود


بقائی: امنیت کالای قابل خریداری از دلالان دروغین نیست/واشنگتن جایگاه اخلاقی و حقوقی برای مطالبه بازگشایی تنگه هرمز ندارد/ مذاکره‌ای با آمریکا نداریم


تهدید رژیم صهیونیستی به رویارویی با دولت ترامپ در صورت نرسیدن به راه‌حل درباره غزه


پیام اژه‌ای به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی: خدمت به میهن اسلامی واجب عینی است


رژیم صهیونیستی باز هم به خاک سوریه تجاوز کرد


ولایتی: نگاه راهبردی «محسن رضایی» پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است


هدف قرارگرفتن یک کشتی متخلف در تنگه هرمز


اندونزی ساخت نخستین زیردریایی بومی خود را آغاز کرد


ترامپ مشاور حقوقی کاخ سفید را برکنار کرد