در پی تحریم ظریف مطرح شد؛

سازمان ملل: آمریکا به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشد

چهارشنبه 16 مرداد 1398
01:17
سازمان ملل: آمریکا به تعهدات بین‌المللی خود پایبند باشد سخنگوی دبیر کل سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که آمریکا به تعهدات بین‌ المللی خود پایبند بوده و اجازه حضور وزیر خارجه ایران در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل را بدهد.

العالم - آمریکا

سخنگوی سازمان ملل متحد ابراز امیدواری کرد که دولت آمریکا به تعهدات خود به عنوان کشور میزبان سازمان ملل در رابطه با حضور «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر (شهریور) پایبند باشد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد سه شنبه شب به وقت تهران در نشست مطبوعاتی به خبرنگاران در این زمینه اظهار داشت: «باید صبر کنیم و ببینیم که در مجمع عمومی سازمان ملل چه اتفاقی می افتد، من نمی‌توانم پیش بینی کنم، اما آمریکا طبق توافقنامه کشور میزبان تعهداتی دارد و به عنوان یک اصل کلی امیدواریم که هر کشوری به تعهداتی که دارد، عمل کند.»

بر اساس این گزارش، وزارت خزانه‌داری آمریکا پنجشنبه گذشته نام محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را در فهرست افراد تحریم‌شده قرار داد. قرارگیری نام افراد در این فهرست، دارایی‌های احتمالی آن‌ها در آمریکا را مسدود کرده و اتباع آمریکا را از داد و ستد مالی با آن‌ها منع می‌کند. این اقدام، اندکی پس از آن صورت می‌گیرد که ظریف در سفر به آمریکا، با تعداد زیادی از رسانه‌های آمریکایی مصاحبه کرد.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا پیش از این، به صراحت از مصاحبه‌های ظریف ابراز خشم کرده است. وی پس از اعلام تحریم‌های ظریف هم با انتشار توییتی، از این اقدام استقبال کرد.

بر اساس توافقنامه مقر سازمان ملل متحد و ایالات متحده، آمریکا به عنوان کشور میزبان نباید هیچ مانعی را برای تردد نمایندگان یا مقامات کشورهای عضو سازمان ملل متحد که برای شرکت در رویدادهای سازمان ملل به آنجا سفر می‌کنند، اعمال کند.

هفتاد و چهارمین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل از 17 سپتامبر(27 شهریور) در «نیویورک» آغاز می‌شود و مباحث سطح بالا از 24 سپتامبر (دوم مهر) شروع خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان


زرداری: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد لحظه‌ای تاریخی برای منطقه و جهان است


شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست