خودداری ژاپن از پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا/ به خاطر حفظ رابطه با تهران و واشنگتن؛ ژاپن به جای تنگه هرمز به آب های یمن کشتی اعزام می کند

جمعه 18 مرداد 1398
17:33
خودداری ژاپن از پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا/ به خاطر حفظ رابطه با تهران و واشنگتن؛ ژاپن به جای تنگه هرمز به آب های یمن کشتی اعزام می کند یک مقام دولت ژاپن به خبرگزاری کیودو گفت که دولت این کشور قصد دارد با هدف حفظ رابطه با تهران و واشنگتن به جای تنگه هرمز به آب های یمن کشتی اعزام کند.

العالم ـ آسیا

کیودو روز جمعه دو روز بعد از سفر «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا به توکیو بدون اشاره به نام و عنوان این مقام ژاپنی افزود: توکیو با توجه به رابطه دوستانه ای که با تهران دارد تمایلی به اعزام نیرو به تنگه هرمز ندارد اما از آنجائیکه که نمی خواهد درخواست آمریکا را هم بی پاسخ بگذارد احتمال دارد چند کشتی گشتی به آب های یمن و تنگه باب المندب اعزام کند.

او گفته است که ژاپن در حال بررسی اعزام ناوشکن و هواپیمای نظارتی به این تنگه است.

اظهارات این مقام ژاپنی در حالی است که «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در ژاپن از مقامات این کشور خواست به ائتلاف دریایی آمریکا برای آنچه که حفاظت از تنگه هرمز عنوان می کنند بپیوندد اما تا کنون این درخواست با مخالفت یا حداقل عدم استقبال مقامات این کشور مواجه شده است.

به گزارش ایرنا، «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه گذشته در مسیر سفر به ژاپن در گفت و گو با خبرنگاران گفته بود از ژاپن خواهد خواست به ائتلاف دریایی آمریکا بپیوندد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست


طوفان‌های شدید در آمریکا؛ سیل مرگبار در ویرجینیای غربی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر


روسیه: آمریکا با متهم‌کردن دیگران درصدد آماده‌سازی شرایط جنگ است


بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است


چشم دیجیتال سنتکام در بحرین کور شد


ارتقای مراودات مرزی، امنیتی و اقتصادی محور گفت و گوی مقامات ایرانی و پاکستانی


بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم