حمله با چاقو در یک بیمارستان ژاپنی

جمعه 18 مرداد 1398
18:52
حمله با چاقو در یک بیمارستان ژاپنی مردی در بیمارستانی در غرب ژاپن با چاقو به سه پرستار و یک پلیس حمله کرد و آنها را زخمی کرد.

العالم - آسیا

مردی در بیمارستانی در غرب ژاپن امروز جمعه (۱۸ مرداد/۹ اوت) با چاقو به سه پرستار و یک پلیس حمله کرد و آنها را زخمی کرد.

خبرگزاری رویترز گزارش داده پرستارها از ناحیه قفسه سینه و شکم آسیب دیده‌اند، اما جراحت‌های آنها خطرجانی ندارد. ضارب، پلیس را از ناحیه بازو زخمی کرده است.

پلیس اعلام کرد یک بیمار مذکر ۴۵ ساله را که هنگام تلاش برای فرار از بیمارستان یک پرستار را زخمی کرده بود دستگیر کرده است. رسانه‌ها گزارش داده‌اند دو پرستار دیگر و پلیس هنگام تلاش برای دستگیری این بیمار زخمی شده‌اند.

جرائم خشونت‌آمیز پدیده‌ای شایع در ژاپن است. اردیبهشت‌ماه سال جاری مردی با چاقو به گروهی از دختران دبیرستانی در ایستگاه اتوبوس حمله کرده و یک نفر را کشته و ۱۶ نفر دیگر را زخمی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

همتی: سوءاستفاده از شرایط جنگی جمع می‌شود


قالیباف: استمرار وضع موجود برای آمریکا غیر قابل تحمل است


اژه‌ای: باید دشمن را در جنگ اقتصادی خلع سلاح کنیم


ادعای تایید نشده عبور کشتی مرسک از تنگه هرمز


حذف 2 میلیون صندلی‌‎ از پرواز شرکت‌های هوایی جهان


آغاز مرحله دهم کالابرگ الکترونیکی برای 87 میلیون نفر از مروز


تانکرترکرز: تولید و ذخیره سازی نفت ایران متوقف نمی‌شود


محاصره دریایی ناوگان پایداری توسط صهیونیست‌ها


جدیدترین ویدئو لگویی منتشر شده از وضعیت مردم آمریکا


انجام ۱۱ عملیات حزب الله لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی