هلاکت سه تن از رهبران ارشد تروریست ها در سوریه

دوشنبه 21 مرداد 1398
09:28
هلاکت سه تن از رهبران ارشد تروریست ها در سوریه گروهک تروریستی جیش الاحرار به کشته شدن 3 تن از فرماندهان ارشد خود در درگیری با ارتش سوریه در استان ادلب اعتراف کرد.

العالم - سوریه

بنا به گزارش منابع خبری سوری سه تن از رهبران صف اول این گروهک تروریستی در درگیری های حومه جنوبی ادلب به هلاکت رسیدند.

"مجاهد ابو سلمو" از فعالان رسانه ای نزدیک به تروریست ها گفت ابو مصعب التونسی مسئول شاخه نظامی، ابوصطیف البنشی فرمانده نیروهای موسوم به ویژه و ابوقتاده الحمصی فرمانده اتاق عملیات حومه ادلب جنوبی بر اثر آتش نیروهای ارتش سوریه به هلاکت رسیده اند.

گفتنی است ارتش سوریه اخیرا عملیاتی را برای بازپس گیری حومه ادلب و حماه آغاز کرده است و توانست بر شهرک استراتژیک الهبیط و مغر الحمام مسلط شود.

همچنین یگان های ارتش سوریه توانستند در روزهای گذشته شهرک سکیک و ارتفاعات مشرف بر آن را تصرف کنند.

ارتش سوریه در ادامه عملیات های خود برای فتح آخرین لانه تروریست ها در استان ادلب در مناطق مورک، کفرزیتا، اللطامنه و روستاهای مجاور در جنوب ادلب حلقه محاصره را بیش از پیش تنگ تر گرده است.

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد