فرودگاه هنگ کنگ فعالیت عادی خود را از سر گرفت

سه شنبه 22 مرداد 1398
08:23
فرودگاه هنگ کنگ فعالیت عادی خود را از سر گرفت مقامات فرودگاه هنگ کنگ بامداد سه شنبه از برقراری روند عادی پروازهای این فرودگاه خبر دادند.

العالم ـ آسیا

به گزارش روزنامه «استریت تایمز» مقامات فرودگاه هنگ کنگ اعلام کردند با فروکش کردن اعتراضات، انتظار می رود در ساعتی دیگر پروازهای ورودی و خروجی از سر گرفته شود.

سخنگوی فرودگاه هنگ کنگ گفت: ما روند چکینگ مسافران را آغاز کرده ایم و هم اکنون در تابلوهای راهنما، نمایش زمان دقیق پروازهای ورودی و خروجی به تصویر کشیده شده است.

به گفته خبرگزاری فرانسه، مسافران با چمدان خویش برای پروازهای خود آماده می شوند؛ این در حالی است که تنها تعداد معدودی از هزاران معترض که یک روز قبل وارد فرودگاه شده بودند، در ساختمان مانده اند.

پس از حضور بیش از پنج هزار معترض طرفدار دموکراسی با لباس سیاه، مقامات فرودگاه هنگ کنگ بعد از ظهر دوشنبه اعلام کردند که همه پروازهای باقیمانده از ورودی و خروجی از فرودگاه لغو شده اند.

معترضان گفته اند که قصد دارند بعداً به فرودگاه برگردند تا تظاهرات خود را از سر بگیرند.

به گزارش ایرنا، مقامات پکن اعتراضات خشونت آمیز چند روز اخیر هنگ کنگ را دارای ماهیت "تروریستی" توصیف کرده اند.

فرودگاه بین‌المللی هنگ کنگ یکی از پر رفت وآمدترین فرودگاههای شرق آسیا و دنیاست.

در سال ۲۰۱۸حدود ۷۵ میلیون مسافر از این فرودگاه تردد کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: تنگه هرمز تا پایان دخالتهای غیر قانونی آمریکا بسته شد


تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز