پس از رایزنی با مقامات فنلاند؛ ظریف رهسپار سوئد شد

دوشنبه 28 مرداد 1398
19:59
پس از رایزنی با مقامات فنلاند؛ ظریف رهسپار سوئد شد محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه پس از دیدار و رایزنی با مقامات فنلاند، هلسینکی را به مقصد استکهلم پایتخت سوئد ترک کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

محمدجواد ظریف در ادامه سفر به منطقه اسکاندیناوی و پس از دیدار و گفت و گو با مقامات فنلاند، هلسینکی را به مقصد استکهلم ترک کرد.

وزیر امور خارجه که شب گذشته در صدر هیاتی سیاسی به فنلاند سفر کرده است، صبح امروز (دوشنبه) با سائولی نینتسو، رئیس جمهور این کشور دیدار و گفت و گو کرد. وی در ادامه با پکا هاویستو همتای فنلاندی خود دیدار و در خصوص روابط دوجانبه و آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی تبادل نظر کرد.

وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و فنلاند امروز همچنین در کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

ظریف امروز همچنین با ویله اسکیلاری وزیر امور توسعه و تجارت خارجی فنلاند دیدار و گفت وگو کرد و گفت که فنلاند به عنوان رئیس دوره ای اتحادیه می‌تواند به اجرای توافق هسته ای و عادی سازی روابط تجاری ایران کمک کننده باشد.
وزیر امور خارجه قرار است در سفر به سوئد با مقامات این کشور دیدار و درباره روابط دو جانبه، موضوعات بین المللی، سازو کار اینستکس با مقامات این کشور گفت و گو کند.
ظریف در ادامه سفر اروپایی خود به نروژ سفر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نشان فداکاری به خانواده شهید صحرایی با حضور سرلشکر حاتمی اهدا شد


پیام دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی به محضر فرماندهی معظم کل قوا


جایزه ۳۰ هزار دلاری برای دستگیری یا هلاکت هر سرباز متجاوز آمریکایی


پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید


قالیباف: ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم


مجلس در پی سازوکار قانونی برای تأمین امنیت تنگه هرمز


بانوی دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان


نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد