خشم مغربی‌ها از توئیت جنجالی ایوانکا ترامپ

چهارشنبه 30 مرداد 1398
20:02
خشم مغربی‌ها از توئیت جنجالی ایوانکا ترامپ یک روز پس از انتشار توئیت دختر ترامپ درباره تصمیم مسئولان مغربی برای اجرای اصلاحاتی در قانون وراثتی این کشور قبل از اعلام آن از سوی دولت، برخی از فعالان مغربی، از دولت درباره اختیاراتش در این زمینه توضیح خواستند.

العالم - آفریقا

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی‌الیوم، "ایوانکا ترامپ"، دختر رئیس جمهور آمریکا در توئیت خود از تصمیم دولت مغرب برای اجرای اصلاحاتی در قانون وراثتی این کشور قدردانی کرد.

ایوانکا در ادامه نوشت که چشم امید به حمایت از این گام در جهت حمایت از زنان دارد و در این باره از سفیر مغرب در واشنگتن قدردانی کرد.

در این راستا، "حفیظ زرزان"، از اصحاب رسانه و فعالان حقوق بشری مغرب در توییتی در واکنش به اظهارات دختر ترامپ نوشت: ایوانکا ترامپ بهتر از ما اصحاب مطبوعات مغرب را می‌شناسد و اخباری درباره اصلاح قانون وراثتی اعلام کرده است!.

"عمر احرشان"، رهبر گروه عدالت و احسان مغرب؛ بزرگ‌ترین گروه اسلامی در این کشور هم در توییتی نوشت: اخبار مغرب را از زبان خارجی‌ها می‌ شنویم!. دولت باید فورا در این مورد توضیح دهد، سکوت دولت نشان دهنده صحت این خبر است.

آخرین بحث و بررسی‌ها درباره قانون وراثت مغرب به مارس ۲۰۱۸ بازمی‌گردد و سیاست‌مداران و حقوق‌دانان این کشور بیانیه لغو سیستم ارث از طریق رابطه نسبی را صادر کردند.

در این بیانیه که حدود ۱۰۰ شخصیت مغربی از جمله وزرا و روسای احزاب سابق و پژوهشگران مطالعات اسلامی آن را امضا کردند، آمده است، اگر وارث تنها مرد باشد، قانون ارث در مغرب استفاده کامل از این ارث را به او می‌دهد. در حالی که زن از این حق برخوردار نیست.

0% ...

آخرین اخبار

آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود


شلیک موشک از لبنان، مراسم «مرون» در اسرائیل را لغو کرد


آکسیوس: ایران طرح جدیدی ارائه کرده است


استقبال طرف سعودی از زائران ایرانی در بدو ورود به عربستان+فیلم


عراقچی: همسایگان اولویت ما هستند


دستور کار عراقچی در مذاکرات با مقامات روسیه/ گزارشی از رایزنی ها در پاکستان و عمان


معاون رئیس‌جمهور ایران: به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد


قالیباف: هنوز همه کارت‌های ایران بازی نشده است


سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران