ظریف با همتای چینی خود دیدار کرد

دوشنبه 4 شهريور 1398
15:49
ظریف با همتای چینی خود دیدار کرد «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (دوشنبه) به وقت محلی در پکن با «وانگ یی» وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین دیدار و در خصوص مهمترین مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی گفت و گو و تبادل نظر کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

طرفین در این دیدار ضمن تاکید بر روابط تاریخی و راهبردی دو کشور بر توسعه و تعمیق آن در حوزه های سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی و انرژی و سایر زمینه های مورد علاقه تاکید کردند.

وزیر امور خارجه چین در این دیدار برجام را دستاورد مهم دیپلماسی و نماد چند جانبه گرایی توصیف کرد و با رد هرگونه یکجانبه گرایی، عزم چین را برای همکاری با ایران و جامعه جهانی برای حفظ این دستاورد مهم بین المللی یادآور شد.

تبادل نظر در خصوص مهمترین تحولات منطقه ای از جمله در خلیج فارس، شمال آفریقا و آمریکای لاتین از دیگر محورهای گفت و گوی دکتر ظریف و وانگ یی بود.

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران ساعتی پیش در صدر هیاتی وارد فرودگاه پکن شد و از سوی مقامات این کشور و همچنین سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین مورد استقبال قرار گرفت.

وزیر خارجه ایران قرار بود روز یکشنبه سوم شهریور در صدر هیاتی به چین سفر کند اما با توجه به سفر دوباره ظریف به فرانسه، او بامداد دوشنبه راهی پکن شد.

ظریف عصر یکشنبه به «بیاریتز» محل برگزاری نشست سران گروه هفت در فرانسه رفت و در آنجا با «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه و «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه آن کشور و نمایندگانی از آلمان و انگلیس ملاقات کرد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز جمعه گذشته در مورد سفر «محمد جواد ظریف» به پکن گفته بود چین و ایران همواره در چهار دهه گذشته روابط پایدار و رو به رشدی داشته اند و وزرای خارجه دو کشور در پکن درباره موضوعات بین المللی و منطقه ای مورد علاقه دو طرف گفت و گو می کنند.

گنگ شوانگ تصریح کرد پکن آمادگی دارد به منظور حفظ صلح و ثبات در خلیج فارس تلاش های مشترک خود را با ایران ادامه دهد.

ظریف بعد از دو روز اقامت در پکن، راهی ژاپن و مالزی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه


ترکیه برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد


رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان