البخیتی: امارات و عربستان به دنبال تجزیه یمن هستند

چهارشنبه 6 شهريور 1398
17:55
البخیتی: امارات و عربستان به دنبال تجزیه یمن هستند عضو ارشد انصارالله یمن در گفتگو با العالم با اشاره به درگیری ها در جنوب یمن گفت: جنگی که در جنوب یمن جریان دارد، جنگی نیابتی است.

العالم - یمن

البخيتي، عضو ارشد انصارالله یمن در گفتگو با العالم اظهار داشت: سعودی ها، قطعاً از حمایت حزب اصلاح دست برخواهند داشت.

وی یادآور شد: منافع امارات و عربستان، تنها درصورت تجزیه یمن، محقق خواهد شد، جنگی که در جنوب یمن جریان دارد، جنگی نیابتی است.

البخیتی اظهار داشت: جنگ علیه یمن، همچنان برای حفظ منافع آمریکا و اسرائیل است، جنگ علیه یمن، جنگی اساساً آمریکایی است.

وی با بیان اینکه هیچ مذاکره ای میان ما و آمریکایی ها وجود ندارد، گفت پیروزی عربستان درجنوب یمن بر امارات ، به منزله پیروزی اشغالگران است و این پیروزی ، حزب اصلاح را به سمت سلطه بیشتر پیش می برد.

البخیتی گفت: امارات به طور مستقیم در جنوب یمن، متضرر نشده است، بلکه هم پیمانان خود را به علت بی توجهی به آنان از دست داد.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند