کویت تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد

سه شنبه 12 شهريور 1398
11:15
کویت تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد دولت کویت حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم و بر حمایت از این کشور تأکید کرد.

العالم- آسیا

هیأت دولت کویت در جلسه روز دوشنبه(دیروز) به بررسی تحولات منطقه پرداخت.

حاضران در جلسه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کردند.

طبق گزارش خبرگزاری کویت(کونا)، هیأت وزیران کویت همچنین بر ایستادگی این کشور در کنار لبنان در تمامی تصمیماتی که برای دفاع از خاک و حاکمیت خود جهت حفظ امنیت و ثبات این کشور اتخاذ می‌کند، تأکید کردند.

رژیم صهیونیستی اخیرا تجاوزات خود علیه لبنان را شدت بخشیده است و در همین ارتباط حزب‌الله لبنان در واکنش به این تجاوزات، روز یکشنبه‌ یک خودروی زرهی ارتش این رژیم را در شمال فلسطین اشغالی هدف موشک ضدتانک قرار داد.

پاسخ تلافی‌جویانه مقاومت لبنان در واکنش به تعرض و تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی از جمله حمله با پهپاد به جنوب بیروت و همچنین حمله هوایی به سوریه که به شهادت دو عضو حزب‌الله منجر شد، صورت گرفته است.

حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروه شهیدان «حسن زبیب» و «یاسر ضاهر»، یک خودرو نظامی اسرائیلی را در مسیر پادگان «آویویم» هدف قرار دادند که در اثر این حمله تمامی سرنشینان آن کشته و زخمی شدند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان