حماس: نتانیاهو، هذیان می‌گوید

پنج‌شنبه 14 شهريور 1398
10:53
حماس: نتانیاهو، هذیان می‌گوید جنبش فلسطینی حماس اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه «یهودیان در الخلیل غریبه نیستند و تا ابد در آن باقی خواهند ماند»؛ هذیان و خیال‌بافی خواند.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چهارشنبه (دیروز) برای اولین بار وارد «الخلیل» در کرانه باختری و مسجد ابراهیمی شد و گفت « یهودیان در الخلیل غریبه نیستند و تا ابد در آن باقی خواهند ماند».

وی همچنین افزود، برای بیرون کردن کسی به الخلیل نیامده همانطور که کسی نمی‌تواند یهودیان را از این شهر بیرون کند.

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش فلسطینی حماس این اظهارات را هذیان خواند و اعلام کرد: این اظهارات دقیقا شبیه توهمی است که استعمار در تلاش برای ادامه غصب یک سرزمین با آن زندگی می‌کند و سران آن همیشه تلاش می‌کنند این توهم را به شهرک‌نشینان القا کنند همان کاری که نتانیاهو کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «صفا»، وی افزود، تجربه و منطقه نشان داده این توهم با مبارزه ملت‌ها از بین خواهد رفت، آنکه تا ابد باقی خواهد ماند ملت فلسطین است ، ملتی که صاحب سرزمین و حق است و فلسطین بیش از هر زمان دیگری به نابودی اشغالگر نزدیک است.

قاسم ادامه داد: رژیم اشغالگر رو به زوال است. نتانیاهو هر چه می‌خواهد خیالبافی کند و خزعبلات بگوید اما حرف نهایی برای ملت ماست.

دیروز پیش از نتانیاهو، «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی نیز وارد الخلیل شد و از مسجد ابراهیمی بازدید کرد.

مردم فلسطین در اعتراض به ورود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شهر الخلیل تظاهرات و تصاویر وی را به آتش کشیدند.

0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟