حمله جنگنده‌های ناشناس به شهر «بوکمال» در سوریه

دوشنبه 18 شهريور 1398
10:48
حمله جنگنده‌های ناشناس به شهر «بوکمال» در سوریه گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که جنگنده‌های ناشناس بامداد دوشنبه به شهر بوکمال حمله کردند.

العالم - سوریه

منابع محلی سوری بامداد امروز (دوشنبه) از وقوع چند حمله هوایی به مناطقی در شهر «بوکمال» واقع در شرق سوریه و نزدیک مرز عراق خبر دادند.

بر اساس اخباری که بیشتر از سوی رسانه‌های صهیونیستی و ضد مقاومت از جمله شبکه‌های «اسکای نیوز»، «العربیه» و «الحدث» منتشر شده، حداقل سه انفجار بزرگ بر اثر حملات هوایی در جنوب شهر بوکمال رخ داده است.

همچنین ادعا می‌شود که در این حمله تعدادی از نیروهای عراقی و حزب‌الله هدف گرفته شده‌اند.

علی‌رغم اینکه رسانه‌های اسرائیلی مانند گذشته سیاست سکوت خبری را درباره این حملات در پیش گرفتند اما برخی منابع می‌گویند جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بودند که این حملات را انجام دادند.

وبگاه «تایمز اسرائیل» و روزنامه «جروزالم پست» نیز در این باره به نقل از منابع خود گزارش دادند که پایگاهی متعلق به گروه‌های مقاومت در این شهر هدف حملات هوایی بوده است.

گروه «دیدبان حقوق بشر» نزدیک به معارضان سوریه نیز اعلام کرد که جنگنده‌های ناشناس این حملات را به بوکمال انجام دادند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


پاکستان: کانال‌های دیپلماتیک با ایران و آمریکا همچنان باز هستند


تامین ورق‌های فولادی خودروسازان تا پایان سال


۲۱ کشتی ناوگان «الصمود» توقیف شده‌اند


کاخ سفید در طرح مهار چین، روسیه و ایران شکست خورد


محسنی اژه‌ای: محاکمه سریع و عادلانه عناصر همکار دشمن با قدرت ادامه دارد


تلاش برای محاصره دریایی ایران محکوم به شکست است


میزان توزیع سود سهام عدالت ۶۸ درصد رشد کرد


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس


ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!