فراخوان «اسماعیل هنیه» برای اتخاذ راهبردی ملی

دوشنبه 18 شهريور 1398
11:34
فراخوان «اسماعیل هنیه» برای اتخاذ راهبردی ملی رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ضمن اعلام اینکه مسأله آوارگان فلسطینی در معرض خطرناک‌ترین توطئه قرار گرفته، به اتخاذ راهبردی ملی بر پایه سه اصل فراخواند.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش فلسطینی حماس در نشستی مردمی درباره مقابله با طرح صلح ادعایی آمریکا موسوم به «معامله قرن» اعلام کرد، مسأله بازگشت آوارگان مسأله‌ای ثابت و مستدل است که بر حق مقاومت و بازگشت تأکید می‌کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، هنیه افزود، مسأله آوارگان در معرض خطرناک‌ترین توطئه قرار گرفته و معامله قرن بر هدف قرار دادن آوارگان، تسلط بر کرانه باختری و تشدید شهرک‌سازی صهیونیستی متمرکز است.

رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد: روزی از روزها رژیم اشغالگر تنها تاوان جنایت‌هایش را نخواهد داد بلکه حضورش در سرزمین فلسطین غیرقانونی خواهد بود و (این رژیم) از بین خواهد رفت؛ ملت ما حساب دشمن را با اخراجش (از فلسطین) کف دستش خواهند گذاشت.

هنیه در ادامه به ایجاد یک راهبرد ملی بر پایه چند اصل فراخواند، اول: تعریف مرحله‌ای که در آن قرار داریم؛ مرحله‌ای از اشغالگری که نه مذاکره و نه به رسمیت شناختن و نه صلحی با دشمن در کار است و ملت وارد مرحله تلاش برای رهایی از اشغالگر شده‌اند.

دوم: سروسامان دادن به وضعیت داخلی فلسطین و تأکید بر اصل شراکت و وحدت (میان طرف‌های مختلف فلسطینی)

سوم: مقاومت به مفهموم عام و گسترده آن ؛ از مقاومت مردمی گرفته تا نظامی و مسلحانه که ممکن است در سایه آن عملیات‌های سیاسی و دیپلماتیک نیز دیده شود اما باید به اصول پایبند بود.

وی در ادامه تصریح کرد، تلاش‌هایی برای تشویق آوارگان فلسطینی به مهاجرت به اروپا و امثال آن وجود دارد و همه اینها در راستای توطئه آمریکایی-صهیونیستی برای پایان دادن به مسأله آوارگان است.

اخیرا روزنامه «الاخبار» به نقل از منابع فلسطینی (که نامی از آنها نبرد) از تفاهمی آمریکایی-کانادایی خبر داد که به موجب آن قرار است از ۱۰۰ هزار آواره فلسطینی در ارتباط با طرح ادعایی صلح آمریکا موسوم به «معامله قرن» پذیرش شود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود


مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد


سخنگوی وزارت دفاع: بخش قابل توجه از توان موشکی استفاده نشده است


وزارت اطلاعات: جاسوس رژیم صهیونیستی و ۱۵ مزدور گروهک‌های وابسته به دشمن دستگیر شدند


دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند