هشتگ «یا حسین» در عربستان ترند شد

دوشنبه 18 شهريور 1398
20:45
هشتگ «یا حسین» در عربستان ترند شد مرکز رسانه دیجیتال عراق روز دوشنبه اعلام کرد که هشتگ «#یاحسین» به ترند نخست در میان کاربران توییتری در عربستان تبدیل شده است.

العالم ـ عربستان سعودی

به گزارش پایگاه خبری السومریه نیوز عراق، در بیانیه مرکز رسانه دیجیتال عراق آمده است: ظهر روز دوشنبه این هشتگ با بیش از ۶ هزار توییت که در آن به مساله عاشورا و قیام امام حسین (ع) پرداخته شده، در عربستان ترند نخست شد.

مرکز رسانه دیجیتال عراق یک مرکز رسمی دولتی است که نتایج بررسی خود را از وضعیت فضای مجازی منتشر می کند.

در بیانیه این مرکز آمده است: هشتگ (#یاحسین) همچنین در میان کاربران بحرینی نیز با هفت هزار توییت در جایگاه سوم قرار دارد.

به گزارش ایرنا، علمای بحرین پیش تر با انتشار بیانیه ای بازداشت و اعمال فشار علیه علما و خطیبان مراسم عزاداری محرم از سوی رژیم آل خلیفه را محکوم کردند.

جمعیت الوفاق بحرین نیز تاکید کرده است که ده ها تن از علمای شیعه بحرین به خاطر اعتقادات و مذهبشان در زندان های آل خلیفه حبس هستند.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی