وزارت خارجه عراق مخالفت خود را با حضور رژیم صهیونیستی در خلیج فارس اعلام کرد

دوشنبه 18 شهريور 1398
22:35
وزارت خارجه عراق مخالفت خود را با حضور رژیم صهیونیستی در خلیج فارس اعلام کرد "محمد علی حکیم" وزیر خارجه عراق روز دوشنبه گفت: بغداد با حضور اسرائیل در خلیج فارس به هر بهانه ای و تحت هر عنوانی مخالف است.

العالم ـ عراق

به گزارش پایگاه خبری المسله عراق، حکیم افزود: حضور اسرائیل در خلیج فارس منبع نگرانی در منطقه خواهد بود.

وی که به مصر سفر کرده است، گفت: عراق خواهان پایان دوره جنگ ها، درگیری ها و جبهه سازی ها و حرکت به سوی رشد و شکوفایی، صلح و سازندگی و حسن همجواری است.

وزیر خارجه عراق که از سفارت این کشور در قاهره بازدید کرد، در گفت و گو با "احمد نایف رشید الدیلمی" سفیر بغداد در مصر و کارکنان این سفارتخانه افزود: عراق تلاش می کند تا همکاری ها با اتحادیه عرب و اعضای آن مثبت و سازنده باشد.

وی همچنین بر لزوم گسترش همکاری های همه جانبه با مصر تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، پیش تر برخی رسانه های صهیونیستی از احتمال حضور این رژیم در ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس خبر داده بودند.

هرچند که آمریکا تاکنون نتوانسته رضایت کشورهای زیادی را برای پیوستن به این ائتلاف جلب کند و در ائتلاف سازی ناکام بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی