واکنش روسیه به ماجرای جاسوس آمریکایی در کاخ کرملین

سه شنبه 19 شهريور 1398
16:36
واکنش روسیه به ماجرای جاسوس آمریکایی در کاخ کرملین سخنگوی اداره کارپردازی (امور اقتصادی) دفتر ریاست جمهوری روسیه ادعای برخی رسانه ها مبنی بر فعالیت یک جاسوسی آمریکایی در این مرکز را تکذیب کرد.

العالم ـ اروپا

یلنا کریلووا سخنگوئی اداره کارپردازی وابسته به دفتر ریاست جمهوری روسیه روز سه شنبه به خبرگزاری دولتی ریانووستی گفت: اولگ اسمولنکوف که برخی رسانه ها وی را جاسوس آمریکا خواندند هرگز در این اداره کار نکرده است.

شبکه خبری سی ان ان امروز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد که آمریکا در سال ۲۰۱۷ توانست یکی از جاسوسان سازمان سیا را با موفقیت از روسیه خارج کند.

این شبکه آمریکایی در گزارش خود مدعی شده که این فرد به مدت چند سال به عنوان جاسوس سیا، در دولت روسیه مشغول به فعالیت بوده است.

براساس این گزارش، تصمیم آمریکا برای خارج کردن جاسوس خود از روسیه بلافاصله پس از نشست ماه مه ۲۰۱۷ در دفتر ترامپ در کاخ سفید صورت گرفت که در آن ترامپ در مورد اطلاعات طبقه بندی شده با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه و سرگئی کیسلیک سفیر مسکو در واشنگتن به گفت و گو پرداخت. این اطلاعات که توسط اسرائیل جمع آوری شده بود در مورد حضور نیروهای داعش در سوریه بود.

به گفته مقامات امنیتی، اگرچه دیدار سال ۲۰۱۷ ترامپ با لاوروف در مورد فعالیت های جاسوس آمریکا در مسکو نبود اما سرویس های اطلاعاتی بسیار نگران بودند که ترامپ در این دیدار مهره جاسوسی در روسیه را بسوزاند.

مسائل جاسوسی میان روسیه و آمریکا موضوع تازه ای نیست و یکی از مهم ترین آنها، ماجرای دست داشتن عوامل روسیه در پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان