اتحادیه اروپا: اظهارات نتانیاهو، فرایند صلح را تضعیف می‌کند

چهارشنبه 20 شهريور 1398
16:36
اتحادیه اروپا: اظهارات نتانیاهو، فرایند صلح را تضعیف می‌کند
اتحادیه اروپا هشدار داد که اظهارات اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی، فرایند سازش را تضعیف می‌کند.

العالم - اروپا

یکی از سخنگویان اتحادیه اروپا امروز (چهارشنبه) در ایمیلی به خبرگزاری فرانسه، در خصوص اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ارتباط با الحاق کرانه باختری و بخش‌های مهمی از این منطقه به دیگر مناطق فلسطین اشغالی هشدار داد.

نتانیاهو روز گذشته (سه‌شنبه) رسما اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش رو و تشکیل کابینه جدید، شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و بخش‌های مهمی از این منطقه را به اراضی تحت اشغال رژیم صهیونیستی الحاق می‌کند.

این مقام اروپایی تأکید کرد که ادعای اخیر نتانیاهو، چشم‌انداز سازش را تضعیف می‌کند و گفت: «طبق قوانین بین‌المللی، سیاست ساخت و توسعه شهرک‌...غیرقانونی است و تداوم آن و اقداماتی که در این زمینه صورت گیرد، حیات راه‌حل دو دولتی و چشم‌انداز صلح پایدار را تضعیف می‌کند».

این اظهارات و ادعاهای بی‌اساس، موجی از انزجار و محکومیت را به همراه داشته که همچنان ادامه دارد؛ به گونه‌ای که سوریه این اقدام را به شدت محکوم کرد.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی «عاروتص شوع»، آمریکا واکنش بسیار خنثی به این اظهارات نتانیاهو نشان داد به طوریکه یکی از مقامات ارشد آمریکا تأکید کرد که سیاست آمریکا در قبال رژیم صهیونیستی در این نقطه از زمان تغییر نکرده است.

با اینحال، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل هشدار داد که چنین اقداماتی در تناقض با قوانین بین‌المللی است و «اثر حقوقی بین‌المللی» را در پی خواهد داشت.

وی گفت: «موضع دبیرکل سازمان ملل همیشه شفاف بوده است. اقدامات یکجانبه برای فرایند صلح مفید نیست. هرگونه تصمیم اسرائیل برای تحمیل قوانین و قلمرو قدرت و سیاست‌های خود در کرانه باختری، هیچ‌گونه اثر قانونی بین‌المللی نخواهد داشت».

نتانیاهو روز گذشته، با نمایش یک نقشه مجعول، در تشریح طرح خود برای گسترش اشغالگری رژیم صهیونیستی و غصب بخش دیگری از اراضی فلسطینی‌ها، گفت که در صورت پیروزی در انتخابات، بلافاصله «دره اردن» و شمال «بحر المیت» (دریای مرده) را تحت حاکمیت فلسطین اشغالی اعلام می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت