سازمان ملل درباره حمله به بیمارستان‌ها در سوریه تحقیق می‌کند

شنبه 23 شهريور 1398
05:08
سازمان ملل درباره حمله به بیمارستان‌ها در سوریه تحقیق می‌کند

دبیر کل سازمان ملل اعلام کرد که گروهی را برای تحقیق پیرامون حملات به بیمارستان‌ها در سوریه تشکیل می‌دهد.

العالم - سوریه

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل روز جمعه اعلام کرد که گروهی را برای تحقیق درباره حمله به بیمارستان‌هایی که پیشتر مختصاتشان برای جلوگیری از حملات به آن‌ها علامت‌گذاری شده بود، تشکیل می‌دهد.

گوترش در بیانیه‌ای گفت که این گروه درباره رشته حوادثی تحقیق می‌کند که از زمان ایجاد منطقه موسوم به «منطقه کاهش تنش ادلب» در شمال غرب سوریه توسط روسیه و ترکیه در تابستان سال گذشته، روی داده است.

استفان دوژاریک سخنگوی دبیر کل سازمان ملل گفت که این گروه به دنبال تحقیقات جنایی نیست، بلکه در پی یافتن واقعیت‌ها برای گزارش به دبیر کل است.

این گروه از 30 سپتامبر (8 مهرماه) به ریاست «چیکادیبار اوبیاکور» ژنرال نیجریه‌ای کار خود را آغاز می‌کند، اما هیچ ضرب الاجلی برای پایان تحقیقش مشخص نشده است.

سوریه در هشت سال گذشته شاهد جنگ داخلی و حضور گروه های تروریستی حمایت شده از سوی کشورهای غربی- عربی است که تاکنون صدها هزار کشته و میلیون ها نفر آواره در داخل و خارج این کشور به جا گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

عرصه دیپلماسی و خطوط قرمز ایران در مذاکرات


گزارش ویژه خبری شبکه العالم از واکنش غرب نسبت به توان موشکی ایران + فیلم


عبور ۲۴ فروند کشتی از تنگه هرمز در شبانه روز گذشته


گام تازه مقتدی صدر و بازگشت پرونده "حصر سلاح" به صدر تحولات سیاسی عراق


بقائی: تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا ادامه دارد اما تفاهم، نهایی نشده است


رئیس اتحادیه صیادان غزه: اسرائیل قصد نابودی کامل شیلات غزه را دارد


طرح صهیونیست‌ها برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری


تاکید یمن بر همبستگی با ملت ایران


"ما بر عهد خود ایستاده‌ایم"؛ طاریا در بقاع، روایت پایداری را با خون شهدا می‌نویسد + فیلم


گفتگوی وزیران خارجه ایران و عمان درباره آینده تنگه هرمز