العالم گزارش داد؛

مشارکت متوسط مردم تونس در انتخابات ریاست جمهوری این کشور

يکشنبه 24 شهريور 1398
23:15
مردم تونس امروز برای دومین بار پس از انقلاب سال 2011 و سرنگونی رژیم زین العابدین بن علی دیکتاتور این کشور پای صندوق های رای می روند تا از میان 24 نامزد رئیس جمهور آینده خود را تعیین کنند.

العالم - تونس

انتخابات ریاست جمهوری تونس ساعت 8 صبح امروز آغاز و در ساعت 6 عصر به وقت محلی پایان یافت و این در حالی است که به دلیل رقابت تنگاتنگ نامزدها، انتخاب رئیس جمهور آینده این کشور هنوز در هاله ای از ابهام است.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم میزان مشارکت عمومی در ساعات اولیه انتخابات متوسط بود. محمد الناصر رئیس جمهور موقت تونس جز اولین شرکت کنندگان در انتخابات بود، وی بعد از حضور در انتخابات آحاد مردم تونس را به مشارکت در این انتخابات دعوت کرد.

گفتنی است که انتخابات ریاست جمهوری تونس با حضور هزاران ناظر از داخل و خارج کشور از سازمان های مردم نهاد داخلی تا نمایندگان اتحادیه اروپا و پارلمان اتحادیه عرب برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم