درخواست کمک عربستان سعودی از کره جنوبی برای تقویت پدافند هوایی

چهارشنبه 27 شهريور 1398
14:53
درخواست کمک عربستان سعودی از کره جنوبی برای تقویت پدافند هوایی خبرگزاری یونهاپ با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی ولی‌عهد سعودی با رئیس جمهور کره جنوبی گزارش داد که بن سلمان از سئول برای تقویت سامانه دفاع هوایی این کشور درخواست کمک کرده است.

العالم - عربستان سعودی

خبرگزاری یونهاپ از گفت‌وگوی تلفنی «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در روز چهارشنبه و در ارتباط با حمله پهپادی اخیر به تاسیسات نفتی سعودی خبر داد.

براساس این گزارش، رهبران دو کشور در این گفت‌وگو بر تقویت همکاریها برای مقابله با «اقدامات تروریستی مانند حمله اخیر پهپادی به تاسیسات نفتی عربستان سعودی» تاکید کردند.

یونهاپ در ادامه نوشت: مون جائه این و بن سلمان همچنین بر اهمیت پاسخ مشترک در قبال مسائل و بحرانهای بین المللی تاکید کردند.

مون جائه به بن سلمان گفته: «حمله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی نه تنها تهدیدی برای کره جنوبی بلکه برای کل جهان است و نیاز است جامعه بین الملل به حل این مساله اهتمام ورزد.»

مون جائه این همچنین بر حمایت سئول از تلاشهای جهانی برای ریشه کن کردن تروریسم و اقداماتی که باعث اختلال در روند امنیت انرژی جهان می‌شود تاکید کرده و گفته که چنین اقدامات تهدید آمیز نباید دیگر انجام شود.

محمد بن سلمان نیز در این گفت‌وگو خواستار رویکرد هماهنگ جامعه جهانی برای حل و فصل این موضوع شده است.

یونهاپ در ادامه نوشت: در این گفت‌وگوی تلفنی، ولیعهد سعودی خواستار کمک کره جنوبی برای تقویت توان دفاع هوایی عربستان سعودی شده است و دو طرف توافق کرده‌اند که رایزنیها در این زمینه ادامه یابد.

به دنبال حملات هوایی متعدد نیروهای یمنی به خاک عربستان سعودی، برخی منتقدانِ محمد بن سلمان، سامانه ضعیف پدافند هوایی این کشور با وجود هزینه‌های هنگفت برای آن را به باد انتقاد گرفته اند.

کره جنوبی از خریداران نفت عربستان سعودی به ویژه بعد از اعمال تحریمهای نفتی آمریکا علیه ایران است و متوقف شدن تولید و صادرات نفت عربستان سعودی در پی حمله پهپادی انصارالله یمن به تاسیسات آرامکو منافع این کشور را نیز به مخاطره انداخته است.

از سوی دیگر کره جنوبی از مصرف کنندگان عمده نفت و انرژی است و افزایش قیمت جهانی نفت نیز تاثیر زیادی روی اقتصاد این کشور خواهد داشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اثر جدید کمال شرف با شرف با کنایه به پنهان‌شدن ترامپ توی کامیون حمل غذا از ترس انتقام ایران


ویرانگری اسرائیل در جنوب لبنان در سایه توهم «توافقنامه چارچوب»


ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد


نمایندگی وزارت خارجه پیگیر سرنوشت دریانوردان هرمزگانی


کسب ۵ نشان طلا و ۲ برنز تکواندوکاران ایران در پاکستان


به‌زودی توهمات ترامپ متوهم را اصلاح می‌کنیم


دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهید لاریجانی


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ مصلای امام خمینی(ره) تهران


طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان


ماجرای تغییر ارز ترجیحی داروها/ موج جدید گرانی داروها آغاز نمی‌شود