انتقاد تند بولتون از سیاست‌های ترامپ

پنج‌شنبه 28 شهريور 1398
02:46
انتقاد تند بولتون از سیاست‌های ترامپ مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید در جلسه‌ای خصوصی به انتقاد شدید از سیاست‌های رئیس‌جمهور این کشور پرداخت.

العالم-آمریکا

نشریه پالیتیکو خبر داده که «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی اخراجی کاخ سفید در جریان یک ضیافت ناهار خصوصی، بدون نام آوردن از شخص «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، به‌شدت از سیاست‌های او انتقاد کرده است.

بر اساس آنچه دو فرد حاضر در این ضیافت ناهار به پالیتیکو گفته‌اند، بولتون از دعوت گروه طالبان به کمپ دیوید به شدت انتقاد کرده و آن را به‌منزله توهین به قربانیان یازده سپتامبر تلقی کرده است؛ چرا که طالبان به القاعده، گروهی که گفته می‌شود عامل حادثه یازده سپتامبر بوده، پناه داده بود.

از سوی دیگر بولتون گفته است که مذاکره با ایران و کره شمالی محکوم به شکست است و این دو کشور تنها می‌خواهند از طریق مذاکره برای کمک به اقتصاد خود، تحریم‌ها را تسهیل کنند.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید همچنین در این جلسه خصوصی ادعا کرده که عدم پاسخگویی رئیس‌جمهور آمریکا به سرنگونی پهپاد این کشور توسط نیروهای مسلح ایران، باعث شده تا رفتار ایران تهاجمی‌تر شود.

پیش‌بینی بولتون از وضعیت تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی نیز این بوده که اسرائیل دیر یا زود دولتی جدید را به خود خواهد دید، هرچند که او شخصا «بنیامین نتانیاهو» را ترجیح می‌دهد.

او همچنین ادعا کرده که بین 20 تا 25 هزار نیروی کوبایی در ونزوئلا حضور دارند و بلافاصله پس از اینکه این نیروها کوبا را ترک کرده و دست از حمایت از دولت «نیکلاس مادورو» بکشند، دولت مادورو سقوط خواهد کرد.

بولتون در خصوص احتمال نخست‌وزیر «جرمی کوربین» در بریتانیا هم هشدار داده و گفته که چنین احتمالی برای روابط ویژه آمریکا و بریتانیا خطرناک خواهد بود.

انتقادات بولتون که در رستورانی در منهتن ابراز شده‌اند، در شرایطی منتشر می‌شود که روز چهارشنبه، ترامپ جایگزین او را نیز معرفی کرد.

ترامپ در توئیتر نوشت: «مفتخرم رابرت اوبرایان را که در حال حاضر در وزارت خارجه آمریکا نماینده ویژه‌ای بسیار موفق در امور گروگان‌هاست به عنوان مشاور امنیت ملی جدیدمان معرفی کنم. من مدت‌های مدید با رابرت کار کرده‌ام. او کارش را فوق‌العاده انجام خواهد داد

گفته می‌شود ترامپ اوبرایان را به پیشنهاد «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه‌اش برگزیده است. بولتون و پامپئو در روزهای آخر حضور بولتون در کاخ سفید دچار اختلاف بودند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حمله به ۲ نفتکش اماراتی در تنگه هرمز


طرح سنای آمریکا برای جلوگیری از پنهان‌کاری درباره تلفات جنگ علیه ایران


عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران