روسیه و چین قطعنامه ضد سوری شورای امنیت را وتو کردند

پنج‌شنبه 28 شهريور 1398
21:28
روسیه و چین قطعنامه ضد سوری شورای امنیت را وتو کردند روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را که خواهان متوقف شدن عملیا‌های نظامی علیه گروه‌های مسلح و تروریستی در شمال سوریه بود، وتو کردند.

العالم - سوریه

روسیه و چین دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل شامگاه پنجشنبه (۲۸ شهریور) قطعنامه ضد سوری این شورا را که خواهان حمایت از گروه‌های تروریستی و مسلح در استان ادلب سوریه بود، رد کردند.

پیش‌نویش این قطعنامه را آلمان، کویت و بلژیک به شورای امنیت ارائه کرده بودند و خواستار برسی اوضاع اسن استان سوری شده بودند.

سه کشور مذکور در این پیش‌نویس از شورای امنیت خواسته بودند که عملیات‌های نظامی در استان ادلب با هدف ادعایی حمایت از شهروندان غیرنظامی سریعاً متوقف شود.

«واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در این شورا در باره این پیش‌نویس گفت: «هدف این پیش‌نویس این بود که روسیه را به عنوان مسئول کشته دشن افراد غیر نظامی در ادلب معرفی کند و تروریست‌ها را از "شکست نهایی" نجات دهد».

۱۲ کشور عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت داده بودند که با وتوی مسکو و پکن رد شد.

نماینده روسیه در شورای امنیت در جلسه امشب این شورا گفت که تروریست‌ها در استان ادلب به نقض توافق کاهش تنش ادامه می‌دهند و به مناطق اطراف این استان و پایگاه هوایی «حُمیمیم» که محل استقرار نیروهای روسی است، حملات انجام می‌دهند.

نبنزیا با بیان اینکه پیش‌نویس طرح ارائه شده به شورای امنیت مسئله مقابله با تروریسم را نادیده می‌گیرد، تأکید کرد که کشورش هرگز از چنین قطعنامه‌هایی حمایت نخواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم