انصارالله: 21 سپتامبر روز سقوط قیمومیت خارجی است

شنبه 30 شهريور 1398
20:14
انصارالله: 21 سپتامبر روز سقوط قیمومیت خارجی است
سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت روز 21 سپتامبر(روز پیروزی انقلاب مردم یمن) روز سقوط قیمومیت خارجی و هیمنه سعودی و آمریکایی بر یمن است.

العالم - یمن

«محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن و رئیس هیات صنعاء در مذاکرات صلح گفت که روز بیست و یکم سپتامبر(سالروز پیروزی انقلاب مردم یمن در ۲۱ سپتامبر ۲۰۱۴ /۳۰ شهریور ۹۳) روز سقوط قیمومیت بیگانگان است.

وی روز شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت که «21 سپتامبر روز پس گرفتن کرامت مردم یمن و حاکمیت این کشور از چنگال گرگ‌ها است».

سخنگوی انصارالله یمن تاکید کرد که سال 2014 در چنین روزی بود که به «هیمنه مطلق» عربستان سعودی و آمریکا بر یمن پایان داده شد.

سال 2014 برای یمن، تحولات جدیدی را به ارمغان آورد که مهمترین آن، خیزش مجدد مردم به دلیل عدم تحقق مطالباتشان در انقلاب سال 2011 علیه رژیم «علی عبدالله صالح» بود.

در سال 2011 مردم یمن علیه رژیم «علی عبدالله صالح» رئیس‌جمهور سابق این کشور قیام کردند و با تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز که با خیزش‌های مردمی در دیگر کشورهای عربی هم‌زمان بود، وی را مجبور به کناره‌گیری از قدرت کردند اما شورای همکاری خلیج فارس و برخی طرف‌های هم‌پیمان غربی تلاش کردند، این انقلاب را به نفع خود مصادره کنند، اما در سال 2014 مردم بار دیگر به خیابان‌ها آمدند و این‌بار با حمایت جنبش انصارالله، انقلاب آنها به ثمر نشست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران