ماجرای فارسی دانستن سیدحسن نصرالله از زبان خودش+ فیلم

دوشنبه 1 مهر 1398
08:36
سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در گفتگوی ویژه‌ با دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای درمورد فارسی صحبت کردن خود توضیحاتی داد.

العالم - لبنان

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: من در دیدار با مقام معظم رهبری به زبان عربی سخن می گویم و ایشان به زبان فارسی سخن می گویند اما بعضی مواقع در ابتدای دیدارها ایشان به زبان عربی احوالپرسی می کنند. این توافق از ابتدای دوره رهبری و حتی زمان ریاست جمهوری ایشان وجود داشت بیشتر در دوره رهبری ایشان.

وی خاطرنشان کرد: من فارسی متوجه می شوم اما برخی برادرانم کمی تا حدودی متوجه می شوند از اینرو با مترجم در جلسات حاضر می شوند در جلسه ای با رهبرکه برادران فارسی و لبنانی حضور داشتند ایشان فرمودند از الان به بعد ایرانی ها باید عربی و لبنانی ها نیز زبان فارسی یاد بگیرند و کسی دیگر به مترجم نیازنداشته باشد از همان موقع همه دیدارهای ما بدون مترجم برگزار می شود.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.


حمله پهپادی به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه» عراق


سازمان انرژی اتمی ایران: ادعای حمله به نیروگاه بوشهر صحت ندارد


ارتش اشغالگر برای کنترل بر ارتفاعات جولان اشغالی، گاو استخدام می‌کند!+فیلم