دو نظامی ترکیه در شمال عراق کشته شدند

دوشنبه 1 مهر 1398
16:47
دو نظامی ترکیه در شمال عراق کشته شدند وزارت دفاع ترکیه امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه ای اعلام کرد که ۲ نظامی این کشور در شمال عراق کشته شدند.

العالم _ ترکیه

این دو نظامی بر اثر انفجار یک مین در مسیر حرکت نیروهای ترکیه در جاده ای واقع در شمال عراق کشته شدند.

وزارت دفاع ترکیه مدعی شده است که این مین پیشتر توسط "حزب کارگران کردستان" (پ. ک. ک) در مناطق شمالی عراق کار گذاشته شده است.

در حمله روز گذشته (یکشنبه) جنگنده های نیروی هوایی ترکیه به محل تجمع اعضای "پ. ک. ک" در مناطق شمالی عراق ۷ نفر کشته شدند.

در درگیری های استان "سعرد" در جنوب شرق ترکیه نیز ۵ عضو دیگر حزب کارگران کردستان کشته شدند.

ارتش ترکیه از ۲۷ ماه مه (۶ خرداد) با آغاز عملیاتی موسوم به «پنچه» در شمال عراق، به دنبال پاکسازی این مناطق از حضور عناصر «پ. ک. ک» است.

در ادامه این عملیات، عملیات های "پنجه ۲" در ۲۳ خرداد و "پنجه ۳" در دوم شهریور برای مقابله با "پ. ک. ک" در شمال عراق آغاز شد.

در مقابل عراق بارها حملات ارتش ترکیه به شمال این کشور را محکوم و از آنکارا خواسته است تا عملیات نظامی خود را در خاک عراق متوقف کند.

حزب کارگران کردستان ترکیه بیش از ۳۰ سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی آنکارا مبارزه می ‌کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رئیس قوه قضاییه: مردم مبعوث‌شده‌ پرچم خونخواهی افراشته‌اند


قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است


شکوه نماز بر پیکر رهبر شهید به روایت رسانه‌های عربی


قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم


تأکید قطر و هند بر اهمیت حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌وگو


مشارکت ۲۰ میلیون نفر در آیین وداع با پیکر مطهر رهبر شهید (ره) + فیلم


آغاز مراسم بدرقه رهبر شهید فردا ساعت ۶ صبح


فرود اضطراری یک هواپیما در رودخانه ایست در نیویورک + فیلم


آتش سوزی گسترده در یک مجتمع تجاری در بغداد + فیلم


افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۰۴ نفر