بن‌علوی: جنگ در یمن، شرایط وخیمی بر مردم تحمیل کرده است

يکشنبه 7 مهر 1398
00:19
بن‌علوی: جنگ در یمن، شرایط وخیمی بر مردم تحمیل کرده است وزیر امور خارجه عمان ضمن دعوت از کشورهای منطقه خلیج فارس به گفت‌وگو، علت خشونت در غرب آسیا را اقدامات رژیم صهیونیستی و عدم تشکیل دولت فلسطین دانست.

العالم-یمن

«یوسف بن‌علوی» وزیر امور خارجه عمان طی سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که کشورش تلاش‌های را برای تحقق صلح، امنیت و ثبات در منطقه آغاز کرده است.

او هرگونه دخالت در امور داخلی کشورها را محکوم کرد و گفت که زمان آن رسیده است که «آتش‌های مشتعل» در منطقه فرو بکشد.

وزیر امور خارجه عمان از همه کشورهای منطقه خواست که به آزادی کشتی‌رانی در تنگه هرمز احترام گذشته و زمینه را برای تأمین امنیت این آبراهه را فراهم کنند. بن علوی همچنین خواستار گفت‌وگو و عدم تشدید تنش در تنگه هرمز شد.

او طرف‌های درگیر در یمن را به گفت‌وگو و ترجیح دادن منافع ملی بر منافع فردی یا سیاسی دعوت کرد و گفت که مسقط به تلاش‌های خود جهت وصول کمک‌های انسانی در یمن ادامه می‌دهد.

یوسف بن علوی گفت که تداوم جنگ در یمن منجر به وخامت اوضاع مردم یمن شده است و این شرایط پیش از این سابقه نداشته است.

وزیر امور خارجه عمان عدم تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی را علت اصلی خشونت و تروریسم در منطقه غرب آسیا دانست و بر راهکار دو دولتی در سرزمین‌های اشغالی تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

یمن: عملیات علیه تجمعات نظامی سعودی در المخا با دقت بالا انجام شد


پزشکیان در پیامی درگذشت والده همسر حجت الاسلام سید حسن خمینی را تسلیت گفت


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب و مواد آتش زا


ادعای ترامپ: بطور محدود در حال مذاکره با ایران هستیم


وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به ۴ هزار و ۳۳۵ تن رسید


حزب‌الله خواستار توقف مذاکرات مستقیم دولت لبنان با اسرائیل شد


انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب


محسن رضایی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد


راهبرد فعلی ایران حفظ سیطره بر تنگه هرمز است


سرپرست وزارت دفاع: رسانه بخشی از سامانه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است