ناو هواپیمابر آمریکایی در محاصره 7 رزمناو چینی

دوشنبه 8 مهر 1398
17:20
ناو هواپیمابر آمریکایی در محاصره 7 رزمناو چینی به تازگی تصویری منتسب به رزمناوهای چینی منتشر شده که یک ناو هواپیمابر آمریکایی را در دریای چین جنوبی محاصره کرده‌اند.

العالم - آسیا

به تازگی تصویری از محاصره ناو هواپیمابر «یواس‌اس رونالد ریگان» آمریکا از سوی چند رزمناو چینی در برخی شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» شبکه اجتماعی «ویبو» متعلق به چین در 24 سپتامبر (سه شنبه دوم مهر) تصویری ماهواره‌ای از محاصره ناو هواپیمابر آمریکایی رونالد ریگان از سوی دستکم هفت رزمناو چینی در «دریای چین جنوبی» را منتشر کرد که بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی دیگر باز نشر شد.

بعد از هیاهوی ایجاد شده بابت انتشار این تصویر سخنگوی ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا از تایید این ماجرا طفره رفت و فقط به ذکر این جمله بسنده کرد که این ناوهواپیمابر در حال انجام عملیات معمول در منطقه است.


تصویر ماهواره ای از محاصره ناو هواپیمابر رونالد ریگان

آمریکا به همراه چند کشور غربی همچون انگلیس ،کانادا و فرانسه، به طور آزادانه گشت‌زنی‌هایی را در این دریا انجام می‌دهند و طوری رفتار می‌کنند که آب‌های اطراف این جزایر و صخره‌ها بخشی از چین نیست. (جزئیات بیشتر)

یک سخنگوی نیروی دریایی چین نیز نه این خبر را تایید نه تکذیب کرد و تنها اظهار داشت: «ما کاملاً با مخالف حضور آمریکا هستیم. ما از ایالات متحده می خواهیم به نگرانی‌های امنیتی کشورهای منطقه احترام بگذارد و در صلح و ثبات در دریای چین جنوبی سهم مثبتی داشته باشد.»

ارتش آمریکا به بهانه تامین امنیت دریایی متحدان خود کشتی‌های جنگی را به منطقه اعزام می‌کند و چین نیز بارها مراتب اعتراض خود را به آمریکا اعلام کرده و حضور نظامی این کشور را «تحریک کننده» خوانده است.

چین، برونئی، تایوان، اندونزی، مالزی، فیلیپین و ویتنام ادعای مالکیت بر دریای چین جنوبی را دارند، اما بخش عمده این منطقه تحت کنترل چین است.

چین مدت‌هاست که بر دامنه حضور نظامی خود در این منطقه افزوده و به شدت تحرکات آمریکا در دریای چین جنوبی را زیر نظر دارد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم