علمای یمن: عملیات "نصر من الله" سیلی محکمی بر ائتلاف سعودی بود

دوشنبه 8 مهر 1398
18:56
علمای یمن: عملیات "انجمن علمای یمن" روز دوشنبه عملیات اخیر انصارالله موسوم به "نصر من الله" را سیلی محکمی به ائتلاف سعودی عنوان کرد و به "مزدوران فریب خورده" در این ائتلاف توصیه کرد که هر چه سریعتر به کشورهایشان بازگردند.

العالم ـ یمن

به گزارش شبکه خبری "المسیره" وابسته به انصارالله، انجمن علمای یمن همچنین به دولت های سعودی و امارات و حامیان آنها توصیه کرد که طرح آتش بس پیشنهادی اخیر انصارالله را که اخیرا از سوی "مهدی المشاط" رئیس شورای انقلاب یمن ارائه شد، بپذیرند.

علمای یمنی با انتقاد از موضع متجاوزان به یمن تاکید کردند که غرور و خودخواهی تنها آنها را به مهلکه و شکستی سهمگین هدایت خواهد کرد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن روز ۲۹ شهریور گفته بود: حملات پهپادی و موشکی به عربستان را به صورت مشروط متوقف می کنیم و امیدواریم که این اقدام با پاسخ (مثبت) ائتلاف سعودی همراه باشد.

تاکنون سعودی ها به این پیشنهاد پاسخی نداده اند.

انجمن علمای یمن نحوه برخورد نیروهای انصار الله را با اسیران جنگی ستود و آن را یک پیروزی اخلاقی و انسانی توصیف کرد.

علمای یمن اعلام کردند که عملیات بزرگ انصارالله رسوایی بزرگی برای مزدوران و ائتلاف است.

انجمن یاد شده تاکید کرد که اگر تجاوز به یمن و محاصره آن ادامه یابد از رهبران انقلابی و ارتش خواهد خواست تا با همه وسایل و امکانات در دسترس و قانونی به حملات دشمن پاسخ دهند.

"یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز شنبه از اجرای عملیات بزرگ موسوم به "نصر من الله" نیروهای انصارالله علیه ائتلاف متجاوزان به یمن در نجران عربستان پرده برداشت.

به گزارش ایرنا، در جریان این عملیات که بزرگترین عملیات انصارالله علیه ائتلاف سعودی عنوان شده، ۳ هزار مزدور ائتلاف سعودی به اسارت درآمدند.

این در حالی است که انصار الله امروز در اقدامی یکجانبه امروز ۲۹۰ اسیر جنگی را در راستای توافق تبادل اسرا آزاد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد


وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد


سی‌ان‌ان: آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود را در خاورمیانه کاهش می‌دهد


اردوغان در دیدار محمود عباس: حمایت از فلسطین مسئولیت همه بشریت است


ترامپ بدون راهبرد مشخص و براساس برآوردهای نادرست «اسرائیل» واردجنگ با ایران شد


یک فروند جنگنده اف-۱۶ ترکیه در جریان پرواز آموزشی سقوط کرد


انصارالله: فقط مراکز نظامی سعودی را هدف قرار می‌دهیم


هرجا قانون در برابر قدرت سکوت کند، اعتماد بشریت در روابط بین‌الملل فرو می ریزد