واکنش مسکو به تحریم‌های جدید آمریکا: بی‌پاسخ نمی‌ماند

سه شنبه 9 مهر 1398
06:41
واکنش مسکو به تحریم‌های جدید آمریکا: بی‌پاسخ نمی‌ماند وزارت خارجه روسیه تحریم‌های جدید واشنگتن علیه دو شهروند این کشور را نشانه بحران سیاسی داخلی آمریکا دانسته و تهدید کرد که این اقدامات بی‌پاسخ نمی‌ماند.

العالم-اروپا

وزارت امور خارجه روسیه بامداد سه‌شنبه در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه این کشور، گفت که این اقدامات جدید واشنگتن را بی‌پاسخ نمی‌گذارد.

وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای از سیاستمداران آمریکایی خواست تا هرچه سریعتر به «بازی بیهوده تحریم‌ها» خاتمه دهد زیرا «هیچ اثری» بر این کشور ندارند و با ادعاهای علنی آنها مبنی بر تمایل برای بهبود روابط با مسکو در تضاد است.

به نوشته خبرگزاری «تاس» در این بیانیه همچنین آمده است: «تحریم‌های جدید، انعکاس بحران سیاسی داخلی است که ایالات متحده را فراگرفته است و همزمان واشنگتن تلاش می‌کند تا از روسیه به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف فرصت‌طلبانه خود استفاده کند».

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه دو شهروند روسیه را به اتهام دخالت در انتخابات آمریکا در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای، این دو شهروند به نام‌های «دنیس ایگوروویچ» و «ایگور ولادیمیروویچ» را به تلاش برای دخالت در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در سال ۲۰۱۸ متهم کرده است.

خزانه‌داری آمریکا علی‌رغم این اذعان کرده که «عاملان خارجی» نتوانسته‌اند در این انتخابات، زیرساخت‌ها را به گونه‌ای تغییر دهند که مانع رأی‌گیری، تغییر در تعداد آرا یا اخلال در روند شمارش آرا شود.

خزانه‌داری آمریکا همچنین اعلام کرده هواپیماهای خصوصی، قایق و شرکت‌های مرتبط با یکی دیگر از شهروندان روسیه را که از قبل به دخالت در انتخابات آمریکا متهم شده هم در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

«استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «انتخابات آزاد و منصفانه سنگ‌بنای دموکراسی آمریکا هستند و ما از اختیارات خود علیه کسانی که قصد تضعیف فرایندهای ما را دارند استفاده خواهیم کرد

بعد از پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا، نهادهای اطلاعاتی این کشور روسیه را به دخالت در این انتخابات متهم کردند که مسکو این ادعاها را رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد